Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסי ערפל פיגו 106 דור 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

רכשתי השבוע פיגו 106 XS שנת 96.

שמתי לב שפנסי הערפל הקידמיים עובדים רק בשילוב עם אורות גבוהים.

ככה זה צריך להיות?

עוד דבר,

מה ייתן לי להחליף לגאנטים וצמיגים של XSI ?

מאיפה אפשר להשיג כאלו במחיר זול?

תודה,

טל

פורסם

גם לי יש 106 שנת 96 ואצלי הערפל יכול לעבוד גם אם האורות הנמוכים דולקים כנראה שיש לך בעיה אבל המנוסים פה בפורום יענו אחרי...

אין כמו אלפא :)

פורסם

ראשית, התופעה אינה תקינה. אורות הערפל אמורים לעבוד בכל מצב שיש אורות דולקים, ולא משנה כרגע באיזה אור מדובר (חניה, מעבר או דרך).

מניסיוני, התופעה מתרחשת כאשר מורכב ממסר שאינו תואם את המקורי. לאחר שברכבי הקודם הממסר התקלקל, חשמלאי התקין לי אחד חדש במקומו, אלא שהתברר שהממסר החדש פועל באופן הפוך מהמקורי, כך שאורות הערפל פעלו רק עם אור חניה. כמובן שהחלפה לממסר המקורי פתרה את הבעיה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה!

אני יכול להחליף את הממסר לבד? או שזה דורש בעל מקצוע?

אם כן,

מה אני צריך לקנות?

ואיפה להחליף?

פורסם

החלפת הממסר הינה פעולה פשוטה למדי. למרות זאת, אישית, אני מעדיף שחשמלאי רכב יבצע אותה, כיון שבמידה ואתה תלך לרכוש את הממסר לבדך, תמיד קיים הסיכוי שלמרות שתרכוש ממסר הזה בצורתו החיצונית לממסר שלו אתה זקוק, החיבורים החשמליים יהיו שונים (כמו במקרה הנוכחי שלך, זה שבעקבותיו פתחת את השרשור הזה).

חשמלאי מחזיק בסוגים שונים של ממסרים, וסביר שגם אם בפעם הראשונה הוא יטעה, לפחות יהיה לו ממסר מהסוג שאתה צריך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...