Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפושית דגם ג'ינס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיפדתי לתומי באתר יד2 בחיפוש אחר חיפושית (בצבע מסויים, מסיבות השמורות עימי), ונתקלתי בדבר הבא:

בעצם אני לא יודע איך אני אמור להעתיק את הקישור למודעה אז פשוט תיכנסו לקישור הבא ותלחצו על באזור של ה"חם בלוח" על החיפושית הצהובה משנה 1974.

עכשיו לשאלה שלי, לי אישית לא יצא לשמוע על דגם בשם ג'ינס, ועיניין אותי לדעת על מה מדובר אז אם למישהו אכפת להעדכן אותי (במידה וזה דגם אמיתי) אני אשמח :oops:

תודה וסליחה על הטרחה!:roll:

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אני זוכר אותם רק בכתום.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

גם אני מכיר אותם רק בכתום ועם גנטים אחרים שנראים קלים יותר.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

התמונה של החיפושית בלבן, זאת חיפושית רגילה ששמו לה קיט של חיפושית גינס,

שהחיפושית גינס יצאה היא היתה פופולרית,ולכן מי שהיה חיפושית רגילה ,היה יכול בעזרת הקיט לשנות במעט את החיפושית הרגילה ולעשות אותה דומה לגינס. הנה תמונה של גינס מקורית

אגב החיפושית גינס באה בנפח 1200 ווהריפודים של המושבים היו מגינס:)

וכל הניקלים היו בצבע שחור

חיפי גינס.jpg

ח חי חיפ חיפו חיפושי חיפושית שלי שלי:)

פורסם

דגם ג'ינס יצא כדי למלא חלל שנוצר בשוק היעד של החיפושית ופנה לצעירים וסטודנטים.

הוא היגע עם מנוע 1200 בלבד, גימור פנים ספרטני (הרבה חלקי מתכת חשופים כגון קורות, דיפון תקרה מינימאלי וכו) וגלגלי "ספורט" שנלקחו מה-1600 GT דווקא, פסים וכיתובי ג'ינס.

גם בגימור החיצוני נחסך כסף כאשר במקום ציפוי ניקל לפגושים הם היו צבועים בשחור.

הדגם החל להימכר ב-1973 ושווק ב-3 צבעים (לפחות בארץ...) - צהוב-כתמתם, אדום-כתמתם, וירוק זוהר.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

עזרתם לי תודה, רק עוד שאלה:

האם היה הבדל, חוץ מרמת הגימור, נוסף?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

בשנת 1973 יצאו 2 דגמים:ירוק-דשא נפח 1200 בגימור פשוט יותר[פגושים צבועים וגנ'נטים לא ניקל] שעלתה כ12000 לירות[ואותה רכשתי חדשה] והדגם השני בגוון צהוב-בננה בנפח 1300 שהיה גם מעט יותר מהודר [יותר ניקלים -גם לפגושים מסביב וכוליי] ועלה 1500-2000 לירות יותר.כמו שציינו קודמי פולקסווגן פנתה לצעירים כיון שהמכונית ה"רגילה" היתה מקובלת בעיקר על המבוגרים יותר.

פורסם

זמי, אתה בטוח במחירים?

בשנת 62 חיפושית עלתה כ- 13,000 ל"י. ב-69 - סביב ה-17,000. את ה"טריומף" קנינו באותה שנה ב-16,000 ל"י (בגלל היותה "תוצרת הארץ" היא היתה זולה מהמקבילות ה"זרות").

אז אפילו אם ה"ג'ינס" נמכרה במחיר הנמוך מזה של חיפושית "רגילה" - 12,000 ל"י נראה לי קצת לא סביר ל- 1973.

עודד

פורסם
זמי, אתה בטוח במחירים?

בשנת 62 חיפושית עלתה כ- 13,000 ל"י. ב-69 - סביב ה-17,000. את ה"טריומף" קנינו באותה שנה ב-16,000 ל"י (בגלל היותה "תוצרת הארץ" היא היתה זולה מהמקבילות ה"זרות").

אז אפילו אם ה"ג'ינס" נמכרה במחיר הנמוך מזה של חיפושית "רגילה" - 12,000 ל"י נראה לי קצת לא סביר ל- 1973.[/

quote]

יתכן וטעיתי ב500 -1000 לירות אולם זה היה סדר הגודל למיטב זיכרוני.מעניין אם אפשר לבדוק...

• תוכן חדש...