Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי לקנות קצת חלקים בטייבה ובדרך חזרה המנוע התחיל לשרוק חלש כאשר עוזבים גז.

כשהגעתי לבית פתחתי את המכסה מנוע ,והרעש נשמע כמו מייסב גמור מכיוון המשאבת מים אבל אני לא בטוח.

הרעש הוא רעש כמו של פולי משוחרר רעש מתכתי כזה שמתגבר עם העלאת הטורים (בוודאות לא מהמנוע עצמו הקשבתי היטב)

אני חושב לכיוון המשאבת מים ,בגלל שההגה כוח עובד טוב ולא עושה רעש, המזגן לא עבד כבר שנתיים ,אז נשארו רק האלטרנטור או המשאבת מים.

המצבר עושה לי בעיות בהנעה אולי יש קשר?(זה הנשיונל ששאלתי לפני שבועיים ואני צריך להחליפו)

החום מנוע עולה ויורד בין 80 מעלות ל50 מעלות אז המשאבה תקינה .(בלי קשר ,היום קניתי גם טרמוסטט וחגורות חדשות)

יום שישי אני יסע שוב למוסך ,מאיפה לדעתכם הרעש?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

רצועת איבזרים.

כי החגורות של ההגה כוח והאלטרנטור מסובבות אותה.(ביחד עם המאוורר)

החגורות סדוקות אבל להם יש רעש אחר .(עהעהעהע כזה ולא חריקה )

אגב-

יש שרשרת בתוך המנוע של התזמון.

חיפושיות 73-74

פורסם

האוטו מתחיל לעשות שוב בעיות .

אתמול רציתי לנסוע למוסך ,באמצע כביש 4 נשבר הציר של הדוושת גז ,לא היה לי גז , חשבתי שהמנוע נכבה וזה היה מסוכן עד שעצרתי ושמעתי אותו פועל ,עצרתי במקום מסודר ודפקתי אותו פנימה זמנית ,עכשיו אני צריך למצוא ציר שמחבר בין השאסי לכבל גז .(לא בטוח שיש מקסיחמום אני ישים שם בורג במידה ולא יהיה פיתרון במוסך)

בקשר לשריקה במהירות 40 עוד מצליחים לשמוע אותה וזה נשמע כמו ברקס תפוס או גמור אבל בוודאות כנראה זאת המשאבת מים .

אשמח לחוות דעת .

מה יכול לקרות אם אני ימשיך לנסוע ככה?

חיפושיות 73-74

פורסם

הייתי מבצע את הבדיקות הבאות:

1. מפרק את הרצועה.

2. מתניע ומקשיב... אם אין רעש - או משאבת מים או אלטרנטור.

3. סובב את המשאבה ביד (כשהמנוע כבוי...) וגם את האלטרנטור. יש רעש? מסתובב לא חלק? ככל הנראה כאן הבעיה.

4. אם לאחר ההתנעה עדיין נשמע הרעש אני יכול לחשוב על האפשרות הסבירה והזולה שהמחט של כיוון ההצתה נוגעת בפולי מנוע. הסבר? כשאתה עומד מול המנוע, תמצא מעל פולי המנוע בצד ימין מחט שמחוברת ע"י 2 ברגים לגוף המנוע, יתכן שאחד הברגים השתחרר והמחט עושה לך פטיפון על הפולי...

נקודה נוספת לטיפול הוא נושא הטמפ' של המנוע. אין שום סיבה שינוע בין 50-80. המנוע אמור להשאר יציב או על 80 או על 90 (יותר מדוייק - 80 או 87 או 91) לפי הטרמוסטט המותקן אצלך ברכב (וגם ע"פ דגם המנוע שלך). ככל הנראה טרמוסטט לא תקין.

פורסם

ערן תודה ,אני יבדוק זאת במוסך כאשר המוסכניק יחליף רצועות ותרמוטט.

יש לציין שהרעש הוא רק לאחר נסיעה ורק לאחר שהמנוע חם.

ניסאן -השיפוץ ראש מנוע הקודם לפני חצי שנה נגרם כתוצאה מנזילה פתאומית של המשאבה אשר חייבה שיפוץ ראש מנוע מלא.

בכל מקרה אני יעשה את הבדיקות של ערן ואני מקווה שהשריקה המעצבנת הזו תיפתר.

חיפושיות 73-74

פורסם

אני לא בטוח שניתן למצוא אחת אבל אני יתחיל לחפש.

את רוב החלקים בקושי ניתן להשיג אני מקווה שאת זה אני יצליח.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...