Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

קיבלתי שלילה לחודשיים(יש לי רישיון a2 על אופנוע עם זה משנה). והיא ניגמרת עוד שבוע (יייששש) ואני בן 17 ככה שאני נהג צעיר וחדש.

השאלה שלי היא כזו. צריך לעשות שוב תאוריה?

תודה רבה.. עידו.

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגיל 15 תפסו אותי נוהג בלי רישיון. עכשיו היה מישפט. השופט החליט לתת לי שלילה לחודשיים. ולא הזכיר שום תאוריה.

רציתי פשוט לדעת. שאני יכך את הרישיון בשבוע הבא סוף סוף. שלא היו בעיות.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

יש כל מיני חוקים שנוגעים לנהג חדש.

במקרה הלא-רגיל שלך ביצעת את העבירה לפני שהיית נהג חדש, או נהג בכלל, לכן לא תתבקש לעבור מבחן תאוריה מחדש.

בכל מקרה, אם יש דרישה מיוחדת לחידוש הרישיון שלך - היא תהיה כתובה על טופס הרישיון הזמני שתקבל.

בהצלחה.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

שופט לא קובע אם תהיה תאוריה, טסט, נקודות וכד'.

קורס, תאוריה, טסט (ואפשר לומר שגם נקודות), הם אמצעים מתקנים (ולא עונש) שנלווים לעצם ההרשעה וללא שום קשר למידת העונש שנפסקה במשפט או בקנס.

ברמת העיקרון, שופט יכול להטיל 1 שקל קנס על עבירה לפי תקנה 47 (עקיפה). די בכך בכדי שרשות הרישוי תדרוש אמצעים מתקנים מנהג חדש לרבות העובדה שהוא יהיה עוד שנתיים נהג חדש (ובסה"כ 4 שנים נהג חדש).

לעומת זאת שופט יכול להטיל 1,000 שקל קנס על דיבור בפלאפון ומנגד לא נלווה לעבירה זאת לכשעצמה שום אמצעי מתקן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שופט לא קובע אם תהיה תאוריה, טסט, נקודות וכד'.

קורס, תאוריה, טסט (ואפשר לומר שגם נקודות), הם אמצעים מתקנים (ולא עונש) שנלווים לעצם ההרשעה וללא שום קשר למידת העונש שנפסקה במשפט או בקנס.

ברמת העיקרון, שופט יכול להטיל 1 שקל קנס על עבירה לפי תקנה 47 (עקיפה). די בכך בכדי שרשות הרישוי תדרוש אמצעים מתקנים מנהג חדש לרבות העובדה שהוא יהיה עוד שנתיים נהג חדש (ובסה"כ 4 שנים נהג חדש).

לעומת זאת שופט יכול להטיל 1,000 שקל קנס על דיבור בפלאפון ומנגד לא נלווה לעבירה זאת לכשעצמה שום אמצעי מתקן.

.

לא כולכך הבנתי. אתה אומר . שעם השופט לא דיבר על תאוריה מחדש. לא אומר שאני לא יצתרך תאוריה מחדש?

עידו.

פורסם

השופט לא מחליט אם תעשה תאוריה מחדש או לא. משרד הרישוי מחייב אותך לעשות תאוריה מחדש אם ביצעת עבירה חמורה (בעיקרון - כל העבירות שנותנות 10 נקודות) בזמן שהיית נהג חדש.

במקרה הזה אתה אומר שתפסו אותך בלי רישיון בגיל 15, ז"א שעדיין לא היית נהג חדש, כי בעצם לא היית נהג בכלל - כי לא היה לך רישיון. זה אומר שלא יכול להיות שעשית את העבירה כשהיית נהג חדש, לכן אתה לא צריך לעבור מבחן תאוריה שוב.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

שלום,היום בשעה טובה קיבלתי את מכתב שבתוכו אגרת תשלום+הרישיון הזמני.

השאלה שלי היא שרק בתאריך ה1.4.2010 יגמר לי הנהג חדש,אבל ברישיון הזמני כתוב שאין לי הגבלות והיתרים משמע שאין הגבלות של נהג חדש(הגבלה של 2 נוסעים).

ישנו עוד סעיף שמציין שרק אחרי שהתשלום יתבצע הרישיון הזמני יכנס לתוקף,והיום ביצעתי תשלום דרך האתר אינטרנט שלהם.

רציתי לדעת אם כבר מעכשיו יש אפשרות להסיע 4 אנשים וכו'...או שצריך לחכות לכרטיס פלסטיק או שבכלל צריך לחכות ל1.4.20101??

תודה רבה ויום טוב!

פורסם

ההגבללות שהם מדברים עליהם זה הגבלות כגון:

משקפיים, תפוח הגה (לנכים) וכו'

עליך לציית לחוקים החלים עליך כנהג כמו מלווה ומספר אנשים באוטו.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

dvirk11 "נהג חדש" הוא גם סוג של הגבלה, ולכן מופיע הכיתוב של "נהג חדש" הקטגוריה הזו ברשיון הנהיגה.

SHON2402 מכיוון שתוקפו של הרשיון החדש שלך יחל בתאריך 1/4/2010 עד אז אתה צריך לפעול לפי ההגבלות של הרשיון הנוכחי שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מישהוא שמע על החוקים/תקנות החדשים שיחלו מה -10.5 על מי שיוציא רשיון מכיוון שאחי כרגע לומד לרשיון הוא מוטרד מכך שהוא לא יספיק להוציא רשיון לפני התאריך הנקבע אבל יש האומרים מעמיתי לעבודה שהחוקים החדשים בוטלו האם מישהו יודע על כך?.

תודה.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

שאלה של חבר:

"קיבלתי את הרשיון בלי הנהג חדש ,חודשיים לפני תום השנתיים הרשמיות של הנהג חדש.

האם אני יכול כבר להסיע יותר מ-2 אנשים ולבטל את הביטוח על נהג חדש (ולהשאיר רק נהג צעיר)או לחכות שיעברו בדיוק שנתיים מיום הוצאת הרשיון

ומה בנוגע לשלט "נהג חדש" אפשר להוריד אותו?

תודה."

peugeot 206 xs 1.6 16v 2008

Citroën xantia 2.0 16v 2000

Citroën xantia 2.0 16v 2001

Audi A3 2.0T 2008 בשעות הפנאי

פורסם
שאלה של חבר:

"קיבלתי את הרשיון בלי הנהג חדש ,חודשיים לפני תום השנתיים הרשמיות של הנהג חדש.

האם אני יכול כבר להסיע יותר מ-2 אנשים ולבטל את הביטוח על נהג חדש (ולהשאיר רק נהג צעיר)או לחכות שיעברו בדיוק שנתיים מיום הוצאת הרשיון

ומה בנוגע לשלט "נהג חדש" אפשר להוריד אותו?

תודה."

שלח לחברך הטוב את תשובתה של נהגת השודים, ואמור לו שהיא נכונה גם במקרה שלו למעט התאריך שצויין שם.

dvirk11 "נהג חדש" הוא גם סוג של הגבלה, ולכן מופיע הכיתוב של "נהג חדש" הקטגוריה הזו ברשיון הנהיגה.

SHON2402 מכיוון שתוקפו של הרשיון החדש שלך יחל בתאריך 1/4/2010 עד אז אתה צריך לפעול לפי ההגבלות של הרשיון הנוכחי שלך.

לגבי הביטוח - לא, אי אפשר. את הביטוח לא מעניין מה כתוב לך ברישיון אלא מתי עברת טסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קראתי את התגובה הראשונה בנושא.

ביטוח של נהג מעל גיל 40, ביטוח חובה+צד ג' ומקיף. אני נהג חדש ללא ביטוח על הרכב, חוקית אני יכול לנהוג ברכב לא חשש לעונשים מצד הכחולים?

JEP.

• תוכן חדש...