Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מדובר על מייצובשי קולט 94

מזגן קירור פועל היטב !

חימום עובד לפי קריזות

רוב הזמן לא עובד

רדיאטור סתום ?

מלוכך ?

ואיפה הרדיאטור חימום נמצא ?

תודה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מה זאת אומרת "לא עובד"?

לא עובד=המאוורר עובד רק לא יוצא חום?

לא עובד=המאוורר לא עובד?

רדיאטור חימום נמצא בתוך תא הנוסעים אחורי הדש בורד.

אם המאוורר עובד ולא יוצא חום כשהמנוע חם אז יכול להיות אוויר במערכת, בדוק אם יש לך ניקוז לרדיאטור פנימי, זה יהיה עם קיר האש.

אם המאוורר לא עובד בדוק נגד מהירויות או הגעת מתח למאוורר שגם הוא נמצא אחורי הדש בורד למטה.

פורסם

המאוורר עובד

אבל יוצא מעט חום

איך אני בודק אם יש אוויר ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תן לרכב להגיע לטמפ' עבודה , כוון את הבורר לחום והפעל את המאוורר

פתח מכסה מנוע וחפש 2 צינורות גומי שחורים שנכנסים לתוך תא הנוסעים, אלה הם צינורות המים ששאמורים לחמם את הראדיאטור , שאמור לחמם אותך בחורף, אם צינוור אחד חם והשני קר אז או שהראדיאטור סתום, או שיש ברז והוא תקוע (אני לא יודע ספציפית לרכב הזה). אם ש סתימה אז פשוט יש לפרק את 2 הצינרות ולהזרים מים בלחץ (לא לחץ גבוה)מצינור ולשחרר את הסתימה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אני יבדוק לגבי הצינורות

ומה לגבי הטרמוסטט איך אני בודק

ואיפה הוא נימצא

פורסם

אם טמפרטורת חום המנוע יורדת במהלך הנסיעה או לא מגיעה לטפרטורת העבודה האופטימלית אז הטרמוסטט תפוס במצב פתוח. אם הטמפרטורה של חום המנוע יציבה ולא יורדת אז כמו שנאמר קודם, הרדיאטור הפנימי סתום ויש לשחרר את הסתימה.

• תוכן חדש...