Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, מה שאתה מתאר זה כפתור הפשרת אדים מהשמשה האחורית.

כפתור סירקולציה פנימית מסומן באדום בתמונה (מקווה שזה הדגם שלך)

e1_1_3_35393_20081219081216.jpg

להזיז את אותה הידית לכיוון הימני ?

אגב תודה לכל מי שעוזר וגם למי שלא :wink:

אני אבדוק מה עלות המוצרים האלה באוטו דיפו.

פורסם

בrainx לצד החיצוני התוצאה היא בדיוק כמו מריחת וקס על השמשה. מעל 80 (בפונטו) הטיפות באמת עפות ולא "נמרחות".

מתחת לזה זה פשוט לא יעיל.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אצלי הבעיה טיפה יותר חמורה כי המנגנון של הסירקולציה אצלי תקוע על פנימית (מנוע שבור באמת שמעדיף לא להתעסק עם זה) אז אני נאלץ לפנות אליכם ולשאול מה לדעתכם הפתרון הכי יעיל מבין המוצעים כאן (RAINX, תפו"א וכמו כן ראיתי באוטו דיפו תרסיב קטן כזה של אמריקן איגל שגם אמור להיות נגד אדים)

באמת שזה נורא חשוב לי כי אני גם נהנה לנסוע עם חימום דולק וזה בכלל משגע את השמשה הקדמית עד מצב שלא רואים כמעט.

מאחור דווקא המצב טוב כי יש מפשיר.

פורסם

יש לי אחלה פתרון בשבילך.

אם אתה עם מישהו ברכב, אל תדברו, אם אתה לבד...

אל תנשום.

:)

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

מצטרף

כמו שרשום החורף הגיע ואיתו הגיעו גם כן האדים לשמשה הקדמית

החימום ברכב לא עובד משום מה ( 306 שנת 95).

הקירור עובד מצויין.

ברגע שאני מעביר לחימום יוצא רק אוויר לא חם ולא קר.

כמה השארות,

1. לא נוזל לי נוזל קירור בתוך האוטו.

2. אין לי חוסר של נוזל קירור

3. חום המנוע יציב על 90 מעלות.

* ראדיטור פנימי - איך אני יכול לעשות לו ניקוי בלי לפרק את כל הדש?

יש פעולה אחרת בשביל לסדר את זה?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

להזיז את אותה הידית לכיוון הימני ?

אגב תודה לכל מי שעוזר וגם למי שלא :wink:

אני אבדוק מה עלות המוצרים האלה באוטו דיפו.

אני רואה, שהידית אצלך נמצאת על מצב סיחרור (סירקולציה) פנימית.

תעביר אותה ימינה, וכך מערכת האיוורור תמשוך אוויר טרי מבחוץ.

מעל הידית יש סמלים, ונראה לי, שכל אחד יכול להבין מהם, באיזה מצב מתבצעת לקיחת האוויר מבחוץ.

שוב פעם, אל תקנה שום חומרי פלא, אם המזגן והאיוורור אצלך תקינים, לא תיהיה שום בעיה.

אצלי הבעיה טיפה יותר חמורה כי המנגנון של הסירקולציה אצלי תקוע על פנימית (מנוע שבור באמת שמעדיף לא להתעסק עם זה)

תפעיל מזגן בייחד עם חימום.

מזגן מייבש את האוויר, וזה ישפר משמעותית את המצב.

פורסם
שלום.

אפשר תמיד להשתמש בפינצתה רוסית.

כלומר פטיש חמש ק"ג מינמום במרכז השמשה והרי לך חלון נקי לחלוטים ובלי אדים :lol:.

בברכה בני ל.

אפשר להשתמש בחליפי ?("פטישי בנדור"), בפיאט לא מוכנים למכור לי את המקורי שיש להם

פורסם
אני רואה, שהידית אצלך נמצאת על מצב סיחרור (סירקולציה) פנימית.

תעביר אותה ימינה, וכך מערכת האיוורור תמשוך אוויר טרי מבחוץ.

מעל הידית יש סמלים, ונראה לי, שכל אחד יכול להבין מהם, באיזה מצב מתבצעת לקיחת האוויר מבחוץ.

שוב פעם, אל תקנה שום חומרי פלא, אם המזגן והאיוורור אצלך תקינים, לא תיהיה שום בעיה.

תודה,אני אנסה את זה.:wink:

פורסם

אני דווקא חושב שמצב "סירקולציה" עדיף - כמובן בתוספת מזגן.

נתחיל מהסיבה להיווצרות האדים על השמשה מבפנים - לחות והרבה ממנה. הלחות הזו נכנסת לרכב באמצעות מעילים או בגדים ספוגי גשם (למי שאין מטריה) או באמצעות מטריה רטובה (למי שיש מטריה). לכן מומלץ להכנס לרכב יבשים ככל האפשר, ואם יש מטריה רטובה - לשים אותה בתא המטען.

אם כבר יש לכם לחות רבה באוטו, סביר להניח שהיא תופיע בבוקר על השמשה, או בתוך מספר דקות מהכניסה לרכב.

כדי לייבש - צריך אויר יבש - ובשביל זה מפעילים את המזגן - שכידוע מייבש את האויר, ולכן הלחות נספחת לאויר היבש ונעלמת.

אם לא מפעילים מזגן, יש 2 אפשרויות - אם האויר הנזרק לשמשה יבש יחסית, האדים יעלמו, אבל לאט. אם יש הרבה לחות ברכב,

ומצב סירקולציה מופעל, הרי שבעצם לא עושים כלום - והשמשה תהפוך לעוד פחות שקופה.

בכל מקרה, בהפעלת המיזוג (קומפרסור) - האויר מתייבש כי כך עובד המזגן. לכן במצב סירקולציה + מזגן בעצם מייבשים את הרכב ומוציאים את הלחות בכח, בעוד שבמצב אויר מבחוץ, אין הוצאה תמידית של אויר לח מהקבינה.

פורסם

כל חורף אותו השרשור. פעם אחרונה ודיי!

לפינוי אדים על שמשה קדמית הפעל מזגן+חימום מקסימלי+סרקולציה חיצונית בלבד ולכוון השמשה, תוך שניות בודדות אין אדים.

מאוד רצוי שהשמשה תהיה נקיה למשעי בחלקה הפנימי, ללא עקבות של שומן או ניגוב חפיפניקי. נוזל ניקוי שמשות רגיל ועיתון יעשו את העבודה טוב יותר מכל דבר אחר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...