Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 21 אני מחפש לקנות רכב עד 25 אלף שקל כמובן שאני מחפש רכב במראה צעיר עם עלויות נמוכות של תחזוק וביצועים טובים

יש המלצות לסוגי רכב כאלה?

אני מתמקד כרגע בהונדה סיויק\האצבק,מיצובישי קולט,רנו מגאן,מאזדה 323 אם למישו יש המלצות על רכבים אלו או אחרים אני ישמח

עוד שאלה היא מה דעתכם על אופל אומגה 97+

פורסם

ממליץ על קולט ידנית ועל סיויק הצ'בק. אפשר להוסיף לרשימה גם ס.לנסר ידנית.

בקשר לאופל אומגה, תעשה חיפוש. רכב מעניין, אבל לא עומד בדרישות של זול לתחזוקה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני לא יודע מה מחירי השוק של סיויק האצ'בק אבל הן מבוקשות יחסית בשוק וכנראה שהמחיר שלהן גבוה יחסית לשנתון ולתמורה בפועל.

תבדוק טוב שכל הנתונים שציינת נכונים. יש לי הרגשה שתגלה כמה וכמה הפתעות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שני ההאצ'בקים שבתמונה אינם שנת 97, אלא 93.

עבר 95 אלף? נו באמת אל תהיה תמים. אני לא מאמין שיש האצ'בק שלא חצתה כבר את ה200 היום.

וסתם דעה אישית שניהם נראות ממש רע.

• תוכן חדש...