Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה למדיח כלים:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כבר 3 וחצי שנים מדיח של סימנס אינטגרלי מלא:

http://www.siemens-home.co.il/product.asp?ProductID=158

לפעמים אני לא בטוח שהוא עובד - לא שומעים כלום.

רק כאשר הוא מוציא מיים, שומעים את הזרימה.

פשוט נהדר, 0 תקלות. ממליץ בחום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מבחינת גודל, מדיח מיני על השיש זה צעצוע בלתי פרקטי.

הצידוק היחיד למדיח כזה הוא מחסור קיצוני במקום פנוי בדירה.

אם יש מקום למדיח בגודל מלא, אני ממליץ בחום.

אני מצטרף להמלצה של ארנון בדבר מדיח כלים בגודל מלא.

המדיח אצלנו בבית מנקה כל מה שרק ניתן (כולל סירים גדולים, מחבתות גדולות, קערות וכד') ואפילו שאנחנו רק 2 נפשות בבית המדיח מתמלא ואין דבר כזה שהוא עומד במשך שבוע ללא עבודה. כשמארחים כמות גדולה של אנשים מספיק להפעיל רק מדיח אחד כולל צלחות הגשה לקינוח וכד'. ביום-יום גם כשזוג נפשות אוכל עדיין יש מספר צלחות, קערה\סיר\מחבת בארוחה בסיסית - וכלי פלסטיק לאיחסון של אוכל שעומדים במקרר גם כן נשטפים במדיח. אצלנו במטבח נמצא מדיח רחב חצי-אינטגרלי של דלונגי (WMD-70HI) והוא עושה את העבודה יופי (נקנה דרך ניופאן).

באותו העניין יש גם הבדלים בכמות מכונות הכביסה שכל משק בית מעמיד בשבוע. יש זוגות שמעמידים 2 מכונות בשבוע ויש זוגות שמעמידים 5. ההבדל נעוץ בכמות הביגוד שאתה משתמש ביום-יום וזורק, כמות המגבות שאתה מכבס פר שבוע, כמות המצעים שאתה מחליף אחת לשבוע או שבועיים וכולי וכולי. איש איש והסירחון שלו :lol:

אותו הדבר גם במדיחי כלים. אני לא רוצה שום הצדקה שאני או אישתי נעמוד ונשטוף כלים. בשביל זה קיים מדיח כלים. יש אנשים שנהנים לעשות כלים. כל אחד והכיף שלו :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אנחנו משפחה של 4 נפשות (ילדה בת 6.2 ועוד אחת בת 2.5) וגם אנחנו לא שטוטפים כלום ביד.

המקסימום שיוצא (וזה נדיר ובעיקר בסופי שבוע) זה שמפעילים את המדיח פעימיים ביום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
איציק, אנחנו משפחה של 4 נפשות (ילדה בת 6.2 ועוד אחת בת 2.5) וגם אנחנו לא שטוטפים כלום ביד.

המקסימום שיוצא (וזה נדיר ובעיקר בסופי שבוע) זה שמפעילים את המדיח פעימיים ביום.

סבבה, תהנו :)

את דעתי כבר רשמתי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לסוגיית היצרן יש לי תשובה אחת ולקח לי המון זמן והמון כסף להגיע אליה: Miele ואין בלתם.

עולה יותר אבל מחזיק עד אין סוף, מנקה באופן מושלם ואפשר להתקין אותו בסלון מבלי שתשמע אותו פועל.

מחזק. אמנם מיועד לשלב ההתברגנות בחיים, ואמנם אחרי שקנית מוצר של מילה אתה כבר בחיים לא תקנה מוצר שיחליף אותו (כי הוא לא ימות), אבל שווה את מחירו.

רואים במוצרים שלהם את החשיבה על הפרטים הקטנים, ואת האיכות הבלתי מתפשרת.

מבחינת מדיח דווקא, אצל ההורים שלי פועל כבר 13 שנים מדיח של קונסטרוקטה, 0 בעיות (נסתם פעם אחת, אבל זה בגללנו, לא בגללו).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
נסתם פעם אחת, אבל זה בגללנו, לא בגללו.

אמרתי לך כבר כמה פעמים, כשאתה חוזר בלילה שיכור, חוץ מלחפש משהו שנראה כמו אסלה, חפש גם נייר טואלט כדי לוודא שאתה במקום הנכון... 8)

• תוכן חדש...