Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים לאחר שנישרפה לי המנורה של מספר הרכב החלפתי בחדשה וסידרתי את זה , אבל האם המספר חייב להיות מואר ? ואם לא אז מה סכום הקנס על זה ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

הארת לוחית זיהוי - בחלקו האחורי של הרכב

תקנה 343

א) לוחית זיהוי אחורית ברכב מנועי תואר באור לבן אשר יאפשר ראיה טובה של הלוחית וקריאת הרשום עליה ממרחק של 20 מטר לפחות בזמן תאורה ובמזג אויר נאה ובתנאי שהאור האמור יהיה מכוון להארת הלוחית בלבד.

ב) מערכת ההפעלה של הארת לוחית הזיהוי תהיה כזו שהיא תואר כאשר יודלקו פנסי-החזית או פנסי-הרוחב או פנסי החניה.

אין אני יודע לגבי קנס.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

גם אני לא יודע לגבי הקנס - מה שכן - מכשילים טסט בגלל זה.

קרה לי פעמיים (עם האופל קורסה - הנורה שם זו אחת הטרגדיות הגדולות)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

במקרה נפלו לידי 2 לדים כחולים שלא היה לי צורך בהם והרכבתי אותם אצלי .

התאורה לא חזקה כמו בנורות הצהובות, האם זה תקין ?

פורסם

לא.

גם אם התאורה הייתה חזקה, כמו של הנורות הרגילות, וגם אם היא חזקה פי 100 מהנורות הרגילות (שזה בדרך כלל מה שעושים) זה לא תקני.

עדיף שתסע בלי תאורת מספר בכלל, זה הרבה פחות מושך תשומת לב של השוטרים.

פורסם

לדעתי זה 750 ש"ח.

תפסו אותי עם מנשא אופניים בלילה ועל האופניים קשרתי את מספר הרכב שפרקתי מהרכב.

המספר כמובן לא היה מואר וקבלתי 750 ש"ח קנס (פשוט מרגיז). השוטר אמר שהיתי צריך לדאוג שיהיה מואר, איך בדיוק?

פורסם
איך בדיוק?

אם אינך יכול להאיר את המספר - אל תיסע.

לחילופין - היה מודע שאתה עבריין הצפוי לדו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לוחית הזיהוי האחורית אינה מוארת-

נהגת ברכב הנ"ל בזמן תאורה , כשלוחית הזיהוי

האחורית שלו אינה מוארת ,

בניגוד לתקנה 97(א) לתקנות התעבורה .

100 ש"ח ו-2 נקודות.

סמל סעיף 5531.

Xbox12341

פורסם

זמן תאורה זהו הזמן בו חובה להדליק את אורות הרכב (אורות המעבר לצורך העניין, למעט מקרים בהם מותר להדליק אורות דרך):

1. זמן לילה - רבע שעה אחרי שקיעת החמה עד רבע שעה לפני זריחתה.

2. בכל שעות היום כשמועד הנסיעה הוא בין התאריך האחד בנובמבר עד לשלושים ואחד במארס.

3. כל זמן אחר שבו הראות לקויה מכל סיבה שהיא.

t_S3, אם לוחית הזיהוי שמוצמדת לאופניים לא מוארת (ומן הסתם היא לא תהיה מוארת, אלא אם יש לך דרך מיוחדת לאלתר זאת) שמחוברים לאחור הרכב בזמן תאורה, השוטר רשאי לרשום דוח לנהג לפי הסעיף הרשום בהודעה הקודמת שלי.

דוח כזה בד"כ לא נרשם מפני שלא תהיה לשוטר בעיה לראות את לוחית הזיהוי כשהוא ידליק אור דרך (האור הגבוה) ואפילו אור נמוך בזמן לילה, אבל לא הייתי ממליץ להסתבך, אלא לתקן את המנורות בהקדם.

Xbox12341

• תוכן חדש...