Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכב יונדאי לנטרה ידני שנת 2000 שברשותי 3 חודשים.

אני נדרש למילוי מים בתדירות גבוהה. כמו כן -

לאחר נסיעה לא ארוכה ראיתי שנוזל הקירור ממלא לחלוטין את המיכל. ואם לחצתי מעט מלמעלה יצאו עודפי מים דרך הצינור.

כשהאוטו התקרר הנוזל חזר לקו ה- FULL כפי שהיה קודם.

מד חום לא הראה על התחממות.

לפני כחודשיים בבדיקה מים ראיתי שכמעט לא נשאר מים אז מילאתי ואחרי כחודש שוב היה חסר כחצי מכמות המים.

כדאי לבדוק במוסך? אני חושש שזהו סימפטום לבעיה גדולה יותר.

תודה למשיבים.

פורסם

יש לבצע בדיקה כללית של מע' הקירור (בדיקת לחץ , בדיקת המצאות CO2 בנוזל הקירור) , ככול שתקדים כך תמנע נזק גדול יותר למנוע.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לי זה נשמע כמו בעיה בראש המנוע או באטם (או במונע עצמו פחות סביר) בעיה כמו שאתה מתאר קוראת בד"כ עקב חדירה של נוזל קירור אל הצילינדרים (יכול להיות שרק לחלק מהם כנראה שאם הרכב עדיין לא מתחמם אז רק לאחד).

ככל הנראה מערכת הקירור אצליך ברכב לאחר נסיעה מתמלאת אוויר תנסה לנקז פעם אוויר ותבדוק כמה נוזל קירור באמת חסר.

עדיף לגשת למוסך בהקדם כי כשהמנוע כן ייתחמם הסיכוי להציל אותו יהיה הרבה יותר נמוך.

פורסם

לנקז אוויר אני לא יודע... לקחת למוסך אני כן יודע. איזה בדיקות מומלץ לבקש מהמוסכניק לבצע?

הרכב עבר בדיקת רכב לפני קניה רק לפני כמה חודשים ול א נמצאה בעיה בדברים כנ"ל.

פורסם

להוציא את הפלאגים ולבדוק אם המנוע זורק מים מהחורים של הפלאגים. לבדוק מערכת קירור בלחץ גם כדאי.

אבל לפני שווה להוריד את הפלאגים ולבדוק אם המנוע זורק מים.

אתה גם יכול לבדוק לפני אם השמן נקי. למרות שאם הוא נקי זה לא יעיד בהכרח שאין בעיה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

המשך...

הלכתי למוסך והוא מצא שגומית פקק הרדיאטור שחוקה ואז הוא זורק מים מוקדם מדי למיכל העיבוי .

עלות מכסה 45 ש"ח.

כרגע נראה שכבר אין בעבוע של מים.

• תוכן חדש...