Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכבים בארצנו 3דל' כמו ה-HGT נקראות ''קופה'' לא ככה? לא.

ה-HGT באה בלי סאן רוף,ומבחינת אמינות לא משהו,אני טועה? כן, אתה טועה.

תשובות באדום

האחזקה שלה היא דווקא מבין הזולות אם לא הכי זולה בקטגוריה.

!AWDSOME

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזו הגזמה , או שאתה פשוט סתם לא מעודכן .

פתח לוח יד 2 כמה HGT למכירה שניראות דיי שמורות והן מתחילות בדיוק מ-35 אלף שזה בדיוק התקציב שלו !

יש גם אחת שדורשים עליה 40 אלף אבל היא יד ראשונה עם 40 אלף קילומטר , שווה ביותר לפי דעתי אני מניח שאפשר להסתדר קצת עם המוכר ולגרד עוד קצת תקציב ולקנות אחת כזו .

אז הנה, פתחתי יד 2:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1404&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=19134&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand

וראיתי שכמעט כל המוכרים מבקשים מעל 40K. יש רק 3 רכבים שמוצעים בפחות, שלושתם כמובן בלי סאן רוף, ואני משער שמצבם פחות מזהיר מהאחרות.

סבבה?

פורסם
אם תגרד עוד כמה גרושים ומצד שני תתמקח היטב, זאת שלך.

אחלה התנהגות כביש, יופי של ביצועים, 3 דלתות, צריכת דלק שפויה ולמען הסחת הדעת של הגנבים, חרה של פוזה :twisted:

לא הייתי ממליץ למי שלא מצוינה הפרוטה בכיסו לקנות קליאו ספורט. מדובר ברכב שהאחזקה שלו לא הכי זולה וטיפולים גדולים מתחילים לעלות סכום נכבד כאשר משווים אותם לערך הרכב. טיפולים קטנים (שמנים, פילטרים, נוזלים וכו') לא יקרים מכל משפחתית אחרת, אבל כאשר צריך להחליף משהו ולא חשוב מה זה (טיימינג, מצתים, ברקסים, קלאץ וכו') העלות לא כזו זולה.

מה שכן, הקליאו מכניסה בכיס הקטן את כל הרכבים שצויינו פה מכל הבחינות (בטיחות, ביצועים, אבזור, שנתון, התנהגות וכו').

לפותח השרשור, הייתי ממליץ לבדוק גם פולו 16V או GTI (שנכנסת בקושי בתקציב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הפולו gti בקושי עומדת בתקציב, ואחזקה של רכב גרמני לא תהיה זולה ממש.

מה לגבי יונדאי קופה?

תוכל להשיג בקלות אחת משנתון 97-8 ויישאר עודף.

נותנת את הפוזה הספורטיבית, לא יפנית, מנוע 2000 סמ"ק, סאנרוף לבקשתך, abs, שתי כריות אויר, חלונות חשמל ו137 סוסים.

תאוצה 0-100: 8.6 שניות.

צריכת דלק ממוצעת של 1-10, רכב סחיר.

רוב היונדאי קופה שתמצא, יהיו בעלי ידיים גבוהות ורכבים קרועים בעיקר, הסיבה היא שצעירים חשבו שזה אוטו ספורט, אבל זה רק פוזה אין כמעט שום קשר בין יונדאי קופה לספורט.

הייתי מציע לך לשקול הונדה סיויק esi, מאזדה mx3 ואופל טיגרה.

ספורטיביות לא תקבל בתקציב, אז נסה ללכת על פוזה ואחזקה זולה, והכי חשוב רכב שמור.

פורסם
לא הייתי ממליץ למי שלא מצוינה הפרוטה בכיסו לקנות קליאו ספורט. מדובר ברכב שהאחזקה שלו לא הכי זולה וטיפולים גדולים מתחילים לעלות סכום נכבד כאשר משווים אותם לערך הרכב. טיפולים קטנים (שמנים, פילטרים, נוזלים וכו') לא יקרים מכל משפחתית אחרת, אבל כאשר צריך להחליף משהו ולא חשוב מה זה (טיימינג, מצתים, ברקסים, קלאץ וכו') העלות לא כזו זולה.

מה שכן, הקליאו מכניסה בכיס הקטן את כל הרכבים שצויינו פה מכל הבחינות (בטיחות, ביצועים, אבזור, שנתון, התנהגות וכו').

לפותח השרשור, הייתי ממליץ לבדוק גם פולו 16V או GTI (שנכנסת בקושי בתקציב).

הפולו בהחלט עוד אופציה,למרות שהחלקים יהיו יקרים אם יהיה צורך..

יכול להיות שאני יוותר שוב על אופצית הסאן-רוף לטובת 106 ראלי דור שני..

מה אתם אומרים שווה את זה?

תודה,

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

אם אתה מוכן לוותר על בטיחות, אבזור ומודרניות,

הראלי דור שני היא אופציה מעולה בתקציב הזה.

ההגה הכי טוב, ההתנהגות הכי טובה, גיר קצר יחסית, מנוע בינוני, נראה טוב, מבוקש בקרב המכורים,

זול לאחזקה ואמין.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
הפולו בהחלט עוד אופציה,למרות שהחלקים יהיו יקרים אם יהיה צורך..

יכול להיות שאני יוותר שוב על אופצית הסאן-רוף לטובת 106 ראלי דור שני..

מה אתם אומרים שווה את זה?

תודה,

יניב

אתה לא יכול להכניס באותו משפט את הפונטו HGT והראלי. מדובר ב-2 רכבים שפונים לפלחי שוק שונים.

אם אתה מחפש התנהגות אז כל אחת מהרשימה הנ"ל לא תספק לך את כמות הפאן שתתן לך הראלי אבל אם אתה מחפש ביצועים קצת יותר טובים או אבזור/בטיחות ברמה טובה יותר אז תלך על פולו או HGT.

פורסם

מקרי בהחלט

עידן - מה עם תמונות של הנינג'ה???? כולנו כוססים ציפורניים! (טוב,רק אני..:twisted:)

אופיר

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
אתה לא יכול להכניס באותו משפט את הפונטו HGT והראלי. מדובר ב-2 רכבים שפונים לפלחי שוק שונים.

אם אתה מחפש התנהגות אז כל אחת מהרשימה הנ"ל לא תספק לך את כמות הפאן שתתן לך הראלי אבל אם אתה מחפש ביצועים קצת יותר טובים או אבזור/בטיחות ברמה טובה יותר אז תלך על פולו או HGT.

האם תוכל לפרט לי קצת יותר בנוגע למה שהגבת?

בעקרון אני מחפש רכב כיפי ליום יום ומחוץ לעיר לתקופה ארוכה בתקווה שאהיה מרוצה..

מבחינת אבזור מה יש בהן שאין בראלי?

מסרטונים שראיתי ביוטיוב על 106 ראלי הרכב פשוט מפלצתי,כמובן שהן בטח משופרות,יחסית..

תודה רבה עד כה לכל המגיבים והעוזרים למינהם!!!!

יניב

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

הראלי הוא אמנם רכב מצויין (כבודה במקומו הוא), אבל, רוב החלופות שהעלת כאן יהיו יותר חזקות ומודרניות ממנה. דברים כמו בטיחות טובה יותר למשל.

!AWDSOME

פורסם

רכב מודרני יותר, מאובזר יותר, בטיחותי יותר, הרבה יותר נוח מפנק ושקט, שאתה נוסע בראלי אתה מרגיש כאילו אתה בפחון, פחון שמתנהג נהדר אבל עדיין רכב שנידמה כאילו עשוי מקרטון.

פורסם

קודמיי דיי קלעו למטרה. הראלי היא מכונת נהיגה מדהימה בסיבובים אבל היא קצת חלשה, לא בטוחה ומאוד ספרטנית מבחינת אבזור (על הרגשה כללית אני לא מדבר כי זה תלוי למה כל אחד רגיל).

דבר אחרון שאפשר להגיד על הראלי זה שהיא "מפלצתית". כן, היא מתנהגת למופת ולא כ"כ מסוכנת ונושכת לנהג חדש (לעומת קליאו לדוגמא, שבה אם אתה לא יודע מה אתה עושה אתה תגמור מהר בתוך עמוד/מעקה).

הפונטו והפולו בעלות ביצועים טובים מאוד אך לוקות בחסר בתחום התקשורת (הגאים לא מתקשרים) ואין להם את "שמחת הזנב" שיש לראלי (אבל את זה אפשר חשנות ע"י בולמים וצמיגים, תקשורת זה משהו שלא ניתן "לשפר" בד"כ). מכיוון שהפונטו והפולו יהיו משנתון גבוה יותר מהראלי הם יהיו יותר בטוחות ויותר מאובזרות.

אני לדוגמא מאוד מתאכזב מרכבים עם הגה חסר תחושה ולכן מאוד התאכזבתי מהקליאו החדשה. למרות כל הסנפירים, כ"ס ואביזרי בטיחות שהוסיפו לה הפכו אותה לרכב טוב יותר אבל בשורה תחתונה, אני מרגיש איזשהו פיספוס. כאילו אם לא היו מוותרים על התקשורת של ההגה אולי הייתה יוצאת להם יצירת מופת. אני הייתי מוותר על התוספת של הכ"ס ומכניס את המנוע 172 כ"ס הישן (ומוותר על הביצועים) רק בשביל לקבל איתו ביחד את ההגה המצויין של הדור הישן.

עכשיו יש הרבה אנשים שלא פאנאטים כמוני ולכן רכבים כמו פונטו ופולו יתנו להם בדיוק מה שהם מחפשים. לכן אני ממלית לך ללכת לעשות נסיעת מבחן על מספר רכבים כדי להרגיש את ההבדל.

• תוכן חדש...