Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - adire shiva Mk2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר על סאב adire shiva Mk2,

מס' נתקלתי בסאב ועיניין אותי לדעת יותר פרטים עליו.

היכן מיוצר,סאב SQ\SPL וכו'.

מה מחירו +\-,ומה דעתכם עליו.

באילו סאבים הוא "מתחרה" לדעתכם?.

תודה לעוזרים.

פורסם

סאב מצוין.

adire audio יצרה אותו בעבר וכיום כבר החברה לא קיימת וחבל , היא יצרה דרייברים מעולים.

מדובר בסאב מדויק וחזק , לא נוטה בצורה מיוחדת ל SQ או SPL .

תבדוק טוב מה מצבו שכן מדובר ברכיב שיוצר לפני כמה שנים טובות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נתקלתי בNew OLD STOCK בחו"ל של הסאב.

הסאב חדש בניילון,ונתקלתי בו מס' פעמים בפורום.

לכן עיניין אותי.

מה היה מחירו של הסאב בעבר?,ובאיזה רמה הוא עומד מול הסאבים העכשויים?.

תודה.

פורסם

בזמנו מכרו את הסאב באיזור 1000-1300 שח.

כיום הייתי ממקם אותו קצת מעל ל W3 , IDQ , וקצת מתחת ל W6 , IDMAX .. זה פחות או יותר סדר גודל. אם כי זה השוואה מאוד גסה כמובן.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, שמעת את הסאב? כי לחבר טוב שלי היה אותו, וזה היה סאב פנטסטי! סאב SQ מעולה לטעמי. ייתכן שהוא בטיפה פחות מהיר מהאודיופיל, אבל הוא מאוד מהיר, דיי חזק (כמובן תלוי בהגדרה של חזק אצל כל אחד, מבחינתי חזק זה יחסית לסאבים SQ ששמעתי), יורד נמוך ונשמע פשוט מעולה. אני אישית מאוד אהבתי את הסאב הזה. הוא מכר את הסאב ועבר לפיניקס גולד קסנון - אין מה להשוות! האדייר היה הרבה יותר מהיר ומדוייק, אבל יותר חלש. בכל מקרה, אם יש למישהו הזדמנות לקנות את הסאב הזה, הוא שווה את הקניה שלו. בהחלט אחד מהסאבים היותר טובים ששמעתי. זו דעתי האישית בלבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם שמעתי את הסאב ?

אתה באמת חושב שהייתי כותב על רכיב כלשהו אם לא שמעתי אותו כמה וכמה פעמים ?

תשים לב , כתבתי עליו רק דברים טובים .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על התשובות.

אני מחפש יותר דיוק מאשר עוצמה,סאב שיתחבר יפה עם הבמה הקידמית.

עוד שאלה קטנה, מהו ההבדל בין MK2 וMK3?,קראתי במס' פורמים בחו"ל שזהו רק השם ולא יותר מזה,לפי הmanual הנתונים בידיוק אותו הדבר.

פורסם

ממה שאני זוכר השינויים בין גירסה 2 ל 3 היו בעיקר קוסמטים. אני כמעט בטוח בזה אם כי אינני מתחייב על כך.

הסאב בהחלט מדויק ועמוק. לא מדובר בסאב SPL.

באיזה מחיר ומאיפה אתה קונה אותו ?

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מצאתי אותו באתר בחול, new old stock.

בסביבות ה220$ לא כולל משלוח ולשלוח דרך usshops.

ישנו סאב כזה למכירה בארץ, כנראה ילך לבדוק ולשמוע אותו בכל מקרה בישביל להבין מה זה הסאב הזה ולמה הוא מסוגל ומשם אני יחליט אם להזמין או לקנות בארץ.

ההתלבטות היחידה היא שבחו"ל הוא "חדש",למרות שאם הוא שכב זמן רב ללא עבודה אז הממברנה דיי יבשה לא?, ובארץ משומש.

פורסם

אחלה סאב השיווה

אבל הפירלס הוא גם יותר מדוייק בכמה רמות, מה שכן מומלץ מאוד מאוד לשמוע אותו כי הסאב הזה לא מנפח או משנה באס אלא משמיע בדיוק את מה שמוקלט (מוניטור לדעתי) ולא כולם אוהבים את זה. מבחינת עוצמה למרות שהוא 250 RMS אני אף פעם לא הרגשתי חוסר

את הפירלס שלי מכרתי לבחור אנונימי :-P בפורום, אולי אם הוא ירצה הוא ישמיע לך אותו

לייבא פירלס אני מאמין יצא לך באזור ה1600 לפחות, ומבחינתי זו הייתה הרכישה הכי טובה שלי במוצרי אודיו לרכב י

• תוכן חדש...