Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או! הנה רואים את הדלת המדוברת .. =]

ישראל קבל ח"ח עכשיו גם השניה רוצה פינוק קטן!

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תגובות 422
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יצא יפה מאוד.. רק תסיים את זה כבר!!

ואיך נישאר לך עדין פוליאסטר מה שהבאתי לך מספיק לקורות וקצת בדלתות שבוע שעבר רק על השבלונה של הסאב סיימתי גלון של 5 ליטר פוליאסטר מחר אני מקווה שאני יסיים עם התיבה..

תמונה מההתקדמות

1.JPG

2.JPG

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

נראה מעולה יאאאלה לריפוד ישראל...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

עוד קצת תמשיך בהתקנה והרכב כבר יהיה רכב אספנות..

אני כמוך ישראל, אתה כמו השיר של שלומה גרוניך:

"עוד מעט, עוד קצת... מאמץ אחרון לפני ירושלים"

תסיים כבר!

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
לא התבלבלת זה פרויקט ענקי שעורך כמה חודשים אפילו שנה.

ישראל באיזה מידבאסים ומידים מדובר? פשוט מטורף!

ZAPCO COMPETITION, אחד הקומפוננטים הטובים ביותר שקיימים בשוק, אני לא יכול לחשוב על 4 כאלו בדלת :D, עם 3 מידים, ישראל - למה הקרוס של האלייט עדיין בדלת ?? אתה לא מחליף לקרוס של ZAPCO או שאתה עובר לאקטיבי ?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

עבודה ממש מושקעת, איזה כיף ליראות דברים כאלה בארץ פשוט לא לאמין.

ועוד שאלה, אם כול האיטום הזה, לא חם ברכב בקיץ?

יש לי הרגשה שזה כמו תנור, מקווה שיש מזגן.:wink:

פורסם
ZAPCO COMPETITION, אחד הקומפוננטים הטובים ביותר שקיימים בשוק, אני לא יכול לחשוב על 4 כאלו בדלת :D, עם 3 מידים, ישראל - למה הקרוס של האלייט עדיין בדלת ?? אתה לא מחליף לקרוס של ZAPCO או שאתה עובר לאקטיבי ?

הקרוס של האלייט נימצא שם כי אני עובד כרגע עם המידבאסים של האלייט הזפקו עדיין לא מחוברים

ולשאלה השנייה כן אני עובר לאקטיבי {אני לא מאמין שאני אומר את זה} דרך המגבר הזה zapco

lior יש מזגן {ואני לא ממש אוהב מזגן ככה שאם יהיה צורך לבטל אותו אז בלי לחשוב פעמיים הוא יוצא לפנסייה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לבטל מזגן ולהתקין במקומו תנור חימום של 3000W זה חלומו הרטוב של ישראל - שלא יהיה קר לעולם . :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

מה הטעם?

יש לנו בארץ הזאת שרב גם באמצע פברואר :|

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה קומפונננט !!

אבל מלהיות בין הטובים בשוק אפילו הייתי אומר רחוק מאוד .

המחיר שלו בארה"ב קרוב ל 600 $ לאלא ששאולים

:twisted: ...............:twisted:

למכירה VCVR עם תיבה מקורית! דנדש!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=165846

diverdolphins.gif

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...