Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NOS On RSi?

SPL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האם מישהו פעם שמע/ראה נוס מותקן על RSI?

כן.

על הRSI הבורדו של אהרון לשעבר היה מותקן NOS.

הרכב היה חזק מאוד.

הוא נכנס פעמיים בעמודים ובקירות.

הוא נמכר לבחור לא צעיר כל כך שמסתובב מידי פעם במפגשים.

תוכל לזהות את הרכב ע"י צבע שונה על כל כנף :lol: (יש אומרים שאחרי אחת התאונות הרכב "העלה במשקל" בערך 50 קילו בגלל צביעה איכותית וחומר פחחות :D )

:-)

פורסם

כן.

הרכב היה חזק מאוד.

תוכל לזהות את הרכב ע"י צבע שונה על כל כנף :lol: (יש אומרים שאחרי אחת התאונות הרכב "העלה במשקל" בערך 50 קילו בגלל צביעה איכותית וחומר פחחות :D )

חחח למה הוא נכנס בעמודים ובקירות??? :o

פורסם

כן.

הרכב היה חזק מאוד.

חחח למה הוא נכנס בעמודים ובקירות??? :o

1) הנהג היה בטוח שיש לו משהו שאין לו (יכולת נהיגה :lol: , אל תיפגע אהרון, זה בהומור :D )

2) יותר מדי כוח בלחיצות ופחות מדי תשומת לב של הנהג.

פורסם
כן אני זוכר את הרכב..

זה היה בהחלט כיף לראות RSI בורחת ל VR6 ולטיטי 225..

זה היה בתקופה שלי היה RSI.... הייתי ממש גאה :)

אבל אם אני לא טועה, חוץ מהnos היו לה עוד מלא שיפורים..

דניאל

פורסם

nos מספיק..

זה נותן יתרון עצום בסדר גודל, כך שלא צריך ממש שיפורים אחרים.

לכל המפקפקים, תורידו סרט מתוך topgear, שנקרא ע"ש הטכנולוגיה (nos נו... לא משנה :) ).

בסרט הם לוקחים איזו יגואר שעולה 250 פאונד (משהו ממש עתיק) מוסיפים לה nos, ועושים מירוץ בקו ישר בינה לבין 6-7 מכוניות על שעולות ביחד חצי מיליון פאונד. רוצים לנחש מי ניצח?

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם
nos מספיק..

זה נותן יתרון עצום בסדר גודל, כך שלא צריך ממש שיפורים אחרים.

לכל המפקפקים, תורידו סרט מתוך topgear, שנקרא ע"ש הטכנולוגיה (nos נו... לא משנה :) ).

בסרט הם לוקחים איזו יגואר שעולה 250 פאונד (משהו ממש עתיק) מוסיפים לה nos, ועושים מירוץ בקו ישר בינה לבין 6-7 מכוניות על שעולות ביחד חצי מיליון פאונד. רוצים לנחש מי ניצח?

נו, יופי...

ואחרי 10 פעמים צריך ללכת למלא את המיכל, ואני בכלל לא מדבר על זה שלפעמים רוצים לנסוע מהר ליותר מ15 שניות. :?

דניאל

פורסם

אני לא אמרתי שזה טוב. אני גם לא חושב שזה טוב. כל קשר בין הדעה שלי על nos במכוניות לבין ההודעה הקודמת שלי מקרי בהחלט. :!:

פשוט אמרתי שבשביל להאיץ/לנסוע ממש מהר, נוס מספיק.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

פורסם

דניאל

כן היה לה פורטינג, קאם שאפט נראה לי ... בקיצור הבעלים טען שיש לו סביבות ה 140 כוח סוס לפני נוס.

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם

דניאל

כן היה לה פורטינג, קאם שאפט נראה לי ... בקיצור הבעלים טען שיש לו סביבות ה 140 כוח סוס לפני נוס.

לא היה לו קאמשאפט.

אין בארץ אף RSI עם קאמשאפט.

היו לו רק "חפירות"...עלק פורטינג... :p

יש חברה אחת שמייצרת את החלק לRSI אבל היא לא עושה משלוחה לארץ :lol:

לפי נתונים בדוקים בחו"ל - קאמשאפט, פורטינג (איכותי, לא "חפירות" שעושים בארץ), שינוי יחס דחיסה ומיפוי מחדש של הצ'יפ - אמורים לשפר את הRSI בערך ב15-25 כ"ס.

• תוכן חדש...