Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וערב טוב.

לפני 2000 ק"מ החלפתי שמן ברנו השמן שהחלפתי היה שמן סינטטי של פז ששמו במוסך היה לזה איזשהו קוד פינימי משלהם.

החלפתי לשמן חצי סינטטי, כמו שכתוב בספר של LM עם התוסף ומאז יש לי רעשים של טרקטור בעיקר שאני נוסע ועוזב את הגז וגם בניוטרל.

למישהו יש הסבר?

או שאולי עדיף לחזור לסינטטי?

פורסם

במקרה שלך הבעיה היא לא שמן חצי סינטטי או סינטטי מלא, גם אם תמלא שמן מינרלי מלפני 20 שנה לא אמור להיות רעש של טרקטור.

כנראה קיימת בעיה מכנית אחרת הגורמת לרעש של טרקטור. מפאת מגבלות איבחון הבעיה דרך מסך המחשב הייתי ממליץ לך לגשת למוסך בהקדם האפשרי.

איזה כייף לי :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

קצת באיחור נתקלתי בשרשור הזה.

אני מוכרח לציין כי מאז שיש באוטו שמן חצי סנטטי שאינני בטוח מאיזה סוג, יש "תיקתוקים" מכיוון המנוע בצורה משמעותית

יותר מאשר עם השמן הקודם. עד ההודעה הזו, חשבתי שאני מדמיין, אבל אם אני לא היחיד...אולי יש בזה משהו.

ד"א, שאלתי לא פעם לגבי רעש התיקתוקים ותהיתי אם הרכב צריך כיוון שסתומים כדי להפחית את הרעש, אולם ביותר ממוסך

אחד אמרו שזה "ככה" ויחסית אופייני לקליאו משנתונים אלו.

אני חושב שבטיפול הבא אנסה לחזור לשמן הסינטטי ולראות אם יש הבדל.

אם למישהו יצא לאבחן את הנושא יותר לעומק - אנא עדכנו.

פורסם

במנוע שלך שהוא מסידרת המנועים ENERGY של רנו אין מרימים הידראולים.

אפשרי ובמקרים מסוימים אף מומלץ לבצע כיוון שסתומים לרכבים בהם הם ניתנים לכיוון.

אני ברנו שלי פעם השתמשתי בשמן של L&M עם התוסף MOS2 לא שמתי לב להבדלים לעומת שמן איכותי אחר.

בכל אופן יתכן וכדאי לבצעה החלפה של השמן כעת ולראות אם נעלמים הרעשים. כמו כן אין לשלול בעיה אחרת במנוע.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

ראיתי הודעה נוספת שאיני מצליח למצוא שוב, והכותב ההודעה הצביע בדיוק על אותה בעיה.

היתה שם גם תגובה של מישהו שעבר ברנו, שאמר שהם משתמשים בשמן של פז סינטטי שאין

בגרסת מדף (כלומר במיכל של 4-5 ליטר).

בכל מקרה, מסתבר ששם התופעה היתה זהה לאחר החלפת השמן ("פזקר"?) לשמן אחר

החלו רעשים מהסוג המדובר.

מישהו יודע על מה מדובר?

אני בכל מקרה אחליף לשמן יותר סביר בקרוב, ונראה מה תהיינה התוצאות.

• תוכן חדש...