Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי אופל אסטרה שנת 2001 ובשבוע האחרון פעם בכמה ימים אני מכבה את הרכב מוציא את המפתח מהסוויץ בא לצאת כבר מהאוטו ופתאום המאוורר שמקדמת המנוע חוזר לעבוד, רק לאחר כמה פעמים של הכנסת וסיבוב המפתח בסוויץ ( וכמה תפילות בלב) רק אז משתתק המאוורר לגמרי.

אשמח לדעת את הסיבה לכך .

תודה.

פורסם

לפי דעתי זאת לא תקלה,לי יש רנו קנגו,וגם אצלי לאחר נסיעה בה המנוע בטמפ עבודה,לאחר הכיבוי הונטה ממשיכה לפעול,

1-2 דקות עד שהיא נכבית

פורסם

למקרה שאני משאיר את הוונטה עובדת בתקווה שהיא תפסיק לבד ,ישנה אפשרות שהיא ממשיכה לעבוד וגומרת לי את המצבר ? או יוצרת בעיות אחרות ?

פורסם

אם היא תמשיך לעבוד בלי להפסיק, בטוח שהיא תגמור את המצבר.

תבדוק אולי היוניט לא בסדר, והמאוורר נכנס למצב חירום.

פורסם

יוניט זה חיישן (סוג של).

כעיקרון היוניט של הרדיאטור מחובר לצנרת הנוזל קירור ומזהה את הטמפ' של הנוזל.

אני חושב שבמקרה שלך היוניט של הרדיאטור נפגם אז הוא מפעיל את המאוורר בלי קשר לחום המנוע.

לך למוסך ותבדוק את זה, אני חושב שזה בסביבות ה140 ש"ח(בהנחה וזה היוניט).

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

תבדוק את המצב ע"י הוצאת המפתח מהסוויץ' ואפשר לוונטה לפעול.

הישאר ליד הרכב ובדוק אם היא מתכבת.

אם היא מתכבת, גם לאחר 10 דקות, זה בסדר, יכול להיות שכיוונו לך את היוניט לחום מנוע נמוך ובשל כך הוונטה לא תפסיק לעבוד עד אשר תגיע לחום הרצוי.

במידה והיא לא מתכבת בדוק אצל חשמלאי רכב, הבעיה היא בחשמל, יכול להיות קצר.

מבחינת מצבר אין לך בעיה -

כל עוד המצבר תקין לא אמורה להיות לך שום בעיה.

ונטה לוקחת 0.25 אמפר שזה כלום.

תוכל להחזיק את הונטה פועלת במשך 15 - 20 דקות ללא חשש.

חן.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

שלום!

באסטרה 2001 ישנו חיישן חום מנוע (נוזל קירור) הממוקם בצידו של בית הטרמוסטט.

תפקידו לספק מידע ליחידת הבקרה על טמפרטורת נוזל הקירור.

באסטרה ישנו מחשב קירור מנוע, בנוסף למחשב ניהול המנוע, ותפקידו בין השאר לבקר את פעילותם של המאווררים והמזגן ברכב.

אם ישנה בעיה במחשב קירור המנוע תידלק מנורה כתומה בצורת רדיאטור, אבל אם אתה מרגיש שישנה בעיה גש למוסך שיבדקו את הרכב.

בהצלחה.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

פורסם

יכולה להיות בעיה גם ביחידת הבקרה של מיזוג האויר והמאווררים,ממסר המאוורר נמצא בתוכה ולפעמים נתפס.בפעם הבאה שזה קורה תחפש את המחשב בצד שמאל קרוב לפגוש הקידמי ותן לו מכה קטנה,במידה והמאווררים יכבו יש צורך בהחלפת היחידה או שיפוצה.

פורסם
אם זה התחיל רק עכשיו, אז יש מקום לבצע בדיקה.

אני חושב, שזה התחיל עכשיו, כי עד עכשיו היה חם והוא נסע עם מזגן. כשהמזגן עובד, המאווררים עובדים קבוע וחום מנוע נמוך קצת יותר, ולכן אחרי כיבוי הם לא ממשיכים לעבוד.

עכשיו הוא נוסע בלי מזגן, מאווררים פועלים לסירוגין, ואם מכבים מנוע בזמן פעולת המאוורר, הוא ממשיך לעבוד עוד כמה שניות/דקות.

• תוכן חדש...