Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת מקורית..פעם סיפרתי פה..היא קופצת לי בכבישים לא טובים, פסי האטה וכו'...

רציתי לדעת מה אני יכול לעשות..כי לתקן את זה זה סיפור מסובך..

עכשיו יש את האפשרות לשים צ'יינג'ר..השאלה היא אם האיכות מגיעה מהמערכת או מהצ'יינג'ר?וגם אם זה בעיה לשים אותו באוטו אצלי..?כי זה לפתוח שם את כל הדשבורד וזה סיפור רציני..

תודה לעוזרים!

פורסם

מי זה עזרה? מה הוא עושה במאזדה 6?!? :-P

תריץ חיפוש, יש יחידות אינטגרליות שאפשר לשים במקום המערכת המקורית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מערכת אינטגרלית חדשה תעלה בסביבות 7000-11000 ש"ח

הפתרון לדעתי, אתה תוכל לגשת למתקין שיפרק לך את ההד יוניט האינטגרלי ולקחת את זה למעבדה לתיקון, אני חושב כל הסיפור לא יעלה 500 שקל.

פתרון שני להתקין צינג'ר, כל מתקין נורמלי ידע איך להגיע לחיבורים ברדיו דיסק מבלי לפרק את הפאנל ולהוציא את הרדיו דיסק.

פורסם

הצ'יינגר לא יכול לפגוע לך באיכות, זה שווה לאיכות שאתה שומע של הדיסק, הבעיה היחידה היא שאתה תהיה צריך להזמין את הצ'יינגר המקורי של מאזדה כדי להתחבר למערכת שלהערכתי צ'יינג'ר מקורי של מאזדה יהיה יקר.

צ'יינג'ר של חברות כמו פיוניר\סוני וכו' יהיה זול משמעותית אבל לא יוכל להתחבר למערכת ולא תהיה לך שליטה עליו אלא אם תקנה ציינג'ר עם משדר FM משולב עם שלט אבל האיכות לא תהיה טובה כמו דיסק רגיל.

מה שאני מציע לך לעשות, יש 2 אפשרויות שזה מה שאני הייתי עושה:

1. מפרק את המערכת האינטגלית אצל מתקין,שיש היום כבר קונסולות שמתחברות במקומה וניתן יהיה להתקין רדיודיסק רגיל, אם יש לך שליטה מההגה יש היום אפילו מתאמים שמתחברים לרדיודיסקים של אלפיין ואולי כבר גם לשאר החברות ועדיין תוכל לשלוט עליו מההגה.

2. יש אופציה להתקין מתאם AUX שמחבר למערכת המקורית של מאזדה ,ואז אם יש לך נגן MP3/MP4 תוכל לחבר אותו למערכת ולשמוע את המוזיקה שלך.

• תוכן חדש...