Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש לאלה שיעזרו לי

יש לי פיאט פונטו שנת 95

ויש לי שני מגברים

לפני משו כמו חצי שנה אמא שלי לקחה תאוטו לעבודה שלה ולא חזרה עם האוטו אמרה לי שלא מתניע לה האוטו

הלכתי למקום העבודה שלה וגיליתי שהמצבר ניגמר אחרי שהצלחתי לדחוף ולהתניע הגעתי לבית ובדיוק היה מצבר חדש שאבא שלי הביא

בקיצור אני החלפתי מצבר אני לא כל כך מבין במצברים אבל אני חושב שהחלפתי מצבר מ45A ל55A

הבעיה היא שאתמול באמצע נסיע ניהיה לי רעש מטורף ברמקולים של המנוע משו שאני זוכר שהיה לי כשהיה לי את המצבר הישן

ואני חושב שהתקלה היא שהמצבר לא ניטען טוב כי האלטרנטור קטן מידי או שהמצבר גדול מידי ואני שומע הרבה שירים בזמן שהאוטו לא מונע

וגם כשהאוטו לא מונע יש רעש ברמקולים אבל בקטנה וגם האיכות ניפגמה מהרעש

מסנן רעשים לא נירא לי הפיתרון פה

וקבל חשבתי להשים אבל זה בכלל כדי?:-(

מצטער מצטער על החפירה פשוט אני בבעיה

:-PAlmog_Sharon

פורסם
יש לך מגבר?

קראת מה שהוא רשם בכלל ?

"יש לי פיאט פונטו שנת 95

ויש לי שני מגברים"

פותח התארד,

לצערי אני לא יכול לעזור לך.

אבל לפי מה שאני הבנתי עד עכשיו מהפורום קבל יכול לעזור במקרים מסויימים מאוד.

תמיד עדיף להתחזק במצבר/ים חזק/ים יותר ולחזק אלטרנטור מאשר להרכיב מספר קבלים.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

אל תצטער, לשם כך מיועד הפורום.

מה שכן, בדיוק לשם כך גם קיימת אופציית ה"חיפוש" בפורום. דובר פעמים אינספור על "רעשים" במערכת ועל "קבל", בכל מיני וואריאציות אפשריות.

הייתי ממליץ לך לגשת למתקין מקצועי שיבדוק זאת.

פורסם

מצאתי בפורום הרבה בעיות כמו שלי ומחר אני יתחיל לבדוק את כל היציאות של הרמקולים את כל החוטים את הRCA ואת הארקה של המגברים

אני מקווה שאני לא מתאמץ לחינם פשוט הוצאתי יותר מידי כסף על המערכת הזאת בשביל שהיא לא תעבוד או תזייף לי

ועם מישהו חושב שאיזה רכיב מסויים יכול לעזור לי אז בבקשה להציע משו

פורסם

הרכיב הכי משמעותי מבחינתך יהיה מתקין מקצועי. רעשים יכולים להגרם ממספר סיבות, חיפוש בפורום יתן לך המון פתרונות, בכל מקרה, אם תגיע למפגש יהיה מי שיעזור וייעץ לך.

כמו כן, לא מומלץ להפעיל מערכת עם הגברה ברכב לא מונע.

בשיפוצים

פורסם

היום ב12 בבוקר התעוררתי והתחלתי לעשות בדיוק מה שכתוב פה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211036

והצליח לי טוב תודה לאותו בן אדם חכם שחשב על זה פתר לי את הרעשים המרגיזים האלה וחסך לי כסף עם מסנן רעשים

תודה !!

• תוכן חדש...