Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה מקצועית - הסרת צבע בחול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה... בכל מיקרה- גם את הבלוק ה"ריק" לא הייתי נותן לניקוי באמת... אבל בכל מיקרה- דעתך על מה, ששאלתי (מספיק מדחס "ביתי" ואקדח חול לניקוי סביר של המדרגות החלודות מאד?)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני חושב שלא הבנת: בית המנוע והראש, ללא החלקים בפנים וללא המיסבים - נישלח לניקוי חול. החול ננעץ בתוך המתכת והשתחרר יותר מאוחר עם עבודת המנוע.

זו סיבה נוספת לעבודה עם סודה, ביחוד באזורים כאלו (בלוק מנוע).

סודה נשטפת היטב במים, ונעלמת. לא כמו המתואר לעיל.

פורסם

[. הרעיון הוא אמבט פלסטי, בתוכו אלקטרודה ממתכת. במיכל יש תמיסה של מים עם סודה לשתיה או סודיום קרבונט (חומר שמשמש בעיקר באבקות כביסה, להעצמת הניקוי) ובתמיסה נח לו החלק שממנו אני מסיר את החלודה.

לאלקטרודה אני מחבר את ה+ של מקור מתח (מטען מצברים מעולה לכך) ואת ה (-) לחלק ממנו אני מוריד חלודה.

אסור שהחלק יגע באלקטרודה. במשך הזמן יעברו יונים של מתכת חלודה לאלקטקרודה והחלק יהיה כמו אחרי ניקוי חול.

הרעיון בסדר אבל למטען מצברים יש בקוש י80 אמפר- ותהליך כזה לחלקים גדןלים ידרוש מאות אמפר!

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

שלא לדבר על בירכה בסדר גודל של מכונית.

כמה קוב מים נכנס בבריכה ביתית?

:wink:

לגבי המנוע והכשל המכני, אני בספק אם הכשל נוצר עקב חול שנתקע בזמן הניקוי,

ראיתי לא מעט מנועים של אופנועים שאכלו הרבה חול מהפילטר אויר והם עדיין עבדו.

חוץ מזה עצוב לשמוע שבתי עסק עדיין עובדים עם חול למרות הנזק הסביבתי שהוא גורם.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

בשבוע שעבר הפשטתי את ה MF135 והוא עבר ניקוי חול. הצביעה תעשה השבוע. אני לא מצטער לרגע על הצעד (פרט לחור ברדיאטור שנגרם במהלך העבודה עם החול). התוצאות מדהימות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

איפה מצאת מקום שמבצע הסרת חול לפריטים בגודל של רכב?

האם באותו מקום גם צבעת?

טייפ סלילים, פטר והזאב, קומודור 64 ו... פורד אסקורט לבנה

פורסם

אחרי, שאני ראיתי כבר הרבה תוצאות של ניקוי חול על הפח הדק יחסית- אני הייתי מאד נזהר מלעשות ניקוי חול לכל הגוף של האוטו- התוצאות עלולות להיות..... איך נגיד..... לא צפויות!:?:evil: לדעתי- מקסימום למקומות, שבטוחים, שאין כל אופציה אחרת להסיר משם את החלודה (ולא הצבע!)!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
איפה מצאת מקום שמבצע הסרת חול לפריטים בגודל של רכב?

האם באותו מקום גם צבעת?

בצמוד למוסך "עמק לוד" בא.ת. של לוד, יש בן דוד שעושה ניקוי חול לאוטובוסים וטיוליות. הם גם עושים עבודות פחחות וצבע (אבל לא הייתי ממליץ).

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...