Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המהדורה יצאה לפי מיטב הבנתי לכבוד הרמדאן, בקבוק של 1.25L ניראה חמוד נמוך ושמנמן.

הכתוב עליו בערבית, בקבוק אחד עולה 2 שקל שקונים מגש בקבוקים!! :loco:

לקולה יש יותר גזים וטעם קצת יותר מתוק

יצא לי להיתקל בבקבוק בשבת אצל חבר בעוספיא.

קוקה קולה משווקת לצרכן בקבוק ב2 שקל? איפה תמצאו אצלנו בקבוק קטן או גדול בפחות מ6 ש"ח?

אשמח לתגובות

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקולה לא מזוייפת! במקרה ראיתי את הסחורה ניפרקת ממשאית של קוקה קולה לחנות בכפר אחר.

בעזרת ה' יום שבת הזה אני שוב בדליה אני מקווה לצלם את הבקבוק.

עריכה : דוגמא לבקבוק http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://lh3.ggpht.com/_sgTCEVaWHoU/RxAKK4D30wI/AAAAAAAACGc/hqF_Eff1CpA/IMG_1791.JPG&imgrefurl=http://picasaweb.google.com/lh/photo/hsLfnwzoTwHj2mVEKMm0TA&h=1200&w=1600&sz=16&hl=iw&start=13&um=1&usg=__XHqCVCsr3xMqLpiFZpShV0sRauM=&tbnid=Bf8jFCo4ZoFrQM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3D%25D7%25A7%25D7%2595%25D7%259C%25D7%2594%2B%25D7%25A8%25D7%259E%25D7%2593%25D7%2590%25D7%259F%26um%3D1%26hl%3Diw

1.25 ב2 שקל.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

זה לא חדש הבקבוק הזה.

ראיתי אותו לפני כמעט שמונה חודשים במחסום בכניסה לעיר ראמללה, גם אני וחברי לא הבנו מה הבקבוק המוזר הזה והנהג אמר שזה הבקבוק שמוכרים ברשות.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

רשתות השיווק משלמות עד שקל לבקבוק ליטר וחצי (פחות מזה לפחית וכו').

אני פשוט לא זוכר את המחיר המדוייק (לדעתי 0.5 שקל לפחית).

משמה, כל הרווח הוא של רשתות השיווק.

פורסם

קולה מוכרת לרשתות השיווק הגדולות בקבוק קולה ליטר וחצי בסביבות ה5 ש"ח ולא בשקל.

ואם אני זוכר נכון 2 ש"ח לפחית.

אם זה באמת מעניין מישהו אני יכול לשאול את אחותי את המחירים המדוייקים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
המהדורה יצאה לפי מיטב הבנתי לכבוד הרמדאן, בקבוק של 1.25L ניראה חמוד נמוך ושמנמן.

הכתוב עליו בערבית, בקבוק אחד עולה 2 שקל שקונים מגש בקבוקים!! :loco:

לקולה יש יותר גזים וטעם קצת יותר מתוק

יצא לי להיתקל בבקבוק בשבת אצל חבר בעוספיא.

קוקה קולה משווקת לצרכן בקבוק ב2 שקל? איפה תמצאו אצלנו בקבוק קטן או גדול בפחות מ6 ש"ח?

אשמח לתגובות

במקרה ראיתי את הבקבוק הזה אצלנו אצל הפועלים (ערבים) וגם אני חשבתי שמדובר בזיוף, אך לאחר שטעמתי אני יכול אשר שמדובר ב 1:1 מול הטעם של הקוקה-קולה שאנחנו מכירים בבקבוקי 1.5 ל'.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תסתכל מי היצרן, זו לא החברה המרכזית למשקאות.

היא מיוצרת במפעל ברמאללה, לפי אותה נוסחה ויש לה בדיוק אותו טעם.

העלויות יצור אפסיות, המוצר פשוט מתומחר בהתאם לכמה שקהל היעד מוכן לשלם.

פורסם

מדובר בזכיין של הרשות הפלסטינית,

בעבר, הזכיין של הרשות התרעם על כך שהישראלים משווקים את הקולה שלהם בשטחי יו"ש,

אז הוא עשה להם דווקא.

=]

----

פורסם

מדובר בסכנת חיים של ממש .

גם לשתות קולה : " קוקה קולה פלסטינית, תוצרת רמאללה. "

וגם להסתובב אצל ' אוהבי ישראל '

:shock:

פורסם

המשקאות לא מזוייפים לא עמיית, בתקופות קצת יותר נעימות, היו מגיעים אלי בקבוקים כאלו ואחרים, הם מוכרים בקבוק 2 ליטר קר ב5 ש"ח.

לגבי עלויות של רשתות השיוק בארץ, פחית עולה 1.5-1.8 ש"ח, בקבוקי 1.5 ליטר עולים 2.8-3.5, תלוי ברשת ובכמות ההזמנה, ככה המחיר. בקבוק 0.5 עולה כמו בקבוק 1.5 וגם בקבוק זכוכית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...