Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האוטו שלי ברגעים אלו במוסך והייתי רוצה להתייעץ איתכם לגבי החלפת נוזל הקירור באוטו. האוטו התחמם לפני כשנה וחצי ובעקבות כך הוחלפו בו מספר דברים, בין היתר הוחלף נוזל הקירור.

היום במוסך, שאלתי אותם כמה אמור להחזיק נוזל קירור בגלל שהחליפו לי לפני יותר משנה, והם אמרו לי שאמורים להחליף אותו כל שנה וחצי או כל 40000 ק"מ. האם זה נכון או שמא יש פה נסיון למכור לי נוזל קירור שאני לא צריך (ויחסית לכמות, הוא מאוד יקר)

מדובר ברכב יונדאי אקסנט משנת 99.

אשמח לתגובות בונות :)

תודה וגמר חתימה טובה לכל גולשי הפורום!

יונדאי אקסנט 1999

פורסם

שגרת הטיפולים ה "יונדאי " מצורפת בקישור הזה . בתחילת הטבלה .

http://www.hyundaimotors.co.il/objects/checkoutTable.pdf

בגדול המוסך צודק ( ראה הערה ב טבלה ) - אני מחליף לפי הוראות הספר , 45,000 ק"מ או שלוש שנים .

- מדובר על החלפה חלקית - ניקוז הרדיאטור הקדמי , והחלפה של כ 4 ליטר נוזל .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לא מבין, בטבלה כתוב במודגש "כל 45,000 ק"מ או 24 חודשים" אבל בטבלה משמאל כתוב "ה" (החלפה) רק ב 36 חודשים.

פשוט הבנתי שנוזל קירור חייבים להחליף בזמן כי אחרת הוא מתחיל "לאכול" את האלומיניום ברדיאטור או משהו כזה :shock:

בכל מקרה, הרכב עובר עכשיו טיפול מקיף, מקווה שזה לא ייקר אותו מעבר למצופה :?

תודה על התגובה!

יונדאי אקסנט 1999

פורסם
אני לא מבין, בטבלה כתוב במודגש "כל 45,000 ק"מ או 24 חודשים" אבל בטבלה משמאל כתוב "ה" (החלפה) רק ב 36 חודשים.

פשוט הבנתי שנוזל קירור חייבים להחליף בזמן כי אחרת הוא מתחיל "לאכול" את האלומיניום ברדיאטור או משהו כזה :shock:

בכל מקרה, הרכב עובר עכשיו טיפול מקיף, מקווה שזה לא ייקר אותו מעבר למצופה :?

תודה על התגובה!

בקשר למצופה :lol:

המנועים שאני מתחזק הם של מיצובישי , חברת אחות ל יונדאי , טכנולוגיה ושגרת טיפולים זהה .

המנועים במצב " בונבורירת שוקלד איכותי " ללא קורוזיה או נזילות .

וההחלפה היא כל 45,000 או שלוש שנים .

אבל - אם יש לך מוסך טוב ואמין , טפל ברכב לפי ההוראות שלהם, ההפרש זניח כ 250 ש"ח לשנתיים :wink:

( בפועל יחסי כ 90 ש"ח , כי ממילא הנוזל יוחלף בטיפול הבא )

ויהיה לך שקט נפשי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

זה מה שעשיתי בסוף, התקשרתי אליהם ואמרתי להם שיחליפו גם נוזל קירור, אתה צודק, 140 ש"ח לנוזל קירור לא שווה להתקמצן ולגלות שהמנוע או הרדיאטור נהרסו לי בגלל 140 שקל :wink:

יונדאי אקסנט 1999

• תוכן חדש...