Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני חדש כאן ויש ברשותי אודי A4 שנת 98 כרכב שני במשפחה. ואני מאוד מרוצה.

הרכב הראשון טיוטה קורולה 07 ליסינג של אשתי.

בקרוב אני רוצה להחליף את האודי כי היא שנת 98 ואני רוצה להתקדם בשנים לפני שיתחילו הצרות.

ראשית אגדיר את הצרכים שלי : בטיחות, נוחות אני בחור גדול וגבוה, אמינות צריכת דלק ופוזה.

כן פוזה חשוב לי.

האופציות שלי כרגע הם

הטיוטה של אשתי יתרונות : חסכונית מאוד בדלק זה חשוב לי שאני נוסע כל יום 60 ק"מ לעבודה...2 כיוונים

מהירה מאוד ,כמו חדשה שנת 07 .

חסרונות - לא מרווחת כמו האודי משעממת מוות כמו של זקנים ,פוזה 0

אופציה 2 יש במשפחה הונדה סיוויק שנת 06 שמורה ק"מ נמוך.

יתרונות: קצת יותר מעניינת מהטיוטה חסרונות-שוק פחות טוב מטיוטה ,לא בדקתי אבל זכור לי שבשנת 94 היה לי הונדה

אוהבת מאוד מאוד דלק :-Pגם שהרכב מכוון פיקס. היא שנת 06 הטיוטה 07 ליסינג אבל זה לא מפריע לי .

אופציה 3 לקנות אודי כמו שלי A4 רק חדשה יותר שנת 01 -02 יתרון -גג נפתח ,פוזה ,נוחה

חסרון- דלק ,טיפולים יקרים חלפים!!!!! היא ישנה יחסית להונדה והטיוטה שהן חדשות.

מה לעשות :?: תעזרו לי

תודה .

פורסם

אתה רוצה רכב חדש או שאתה מכוון ליד שנייה ?

מה התקציב המדובר?

האם אתה מעדיף קופה\משפחתית?

תפרט יותר.

בכיוון של פוזה ונוחות אני חושב שתאהב את האאודי a3,מנוע בין 1600 ל2000,זמין גם בגירסאת הספורטבק.

רכב פוזה אמיתי שניתן להשיג בין 5 ל3 דלתות.

פורסם

אני יתמקד בקורולה וסיוויק.

אישית הייתי בוחר בקורולה(אמינה, שומרת ערך, עלויות אחזקה נמוכות וכו').

אבל, אני חושב שההונדה(שמורה מהמשפחה) תענה לדרישות שלך בצורה המקסימלית, רק קח בחשבון עלויות אחזקה גבוהות יחסית לקורולה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

הראשון שענה לי מדובר על משומש טיוטה שנת 07 שלנו מליסינג פרטי של אשתי אני צריך רכב משפחתי

מול הונדה שנה פחות שנת 06 מהמשפחה לא ליסינג.

תקציב לא חשוב.

הרבה מאוד אנשים אמרו לי לקחת את הטיוטה האמת היא נוסעת כמו שד!

ואני נוהג באודי A4 1.8

אבל היא משעממת ההונדה נראת לי יותר נוחה וספורטיבית

לרדת מאודי A4 לטיוטה קורולה לא SUN המשוכלל יותר זה לא :roll:? אומנם אני מתקדם ב 10 שנים וזה חשוב אבל

אני עובד עצות.

פורסם

בתור נהג על אותה סיוויק הייתי יותר ממליץ לך על ההונדה מאשר על הטויוטה , היא יותר נוחה , ספורטיבית וטובה ואם מדברים על פוזה הונדה עושה את זה מצויין.

שים לה חלונות שחורים מאחורה, מגנזיום , כרישון קטן בגג וזה האמא של הפוזה :)

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

זיפו, איך הגעת מסויויק לספורטיבית? :roll:

בכל מקרה, טויוטה של השנים האלה (לא מדובר בחדשות, נכון?) יותר טובה (כ"חבילה" נקרא לזה) מהסיויק הזו. אני ללא ספק הייתי בוחר בקורולה. פוזה? לטעמי היא יפה, ואם באמת תרצה תשים לה ג'אנטים חמודים וזהו :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מדובר על טיוטה 07 GLI לא החדשות .

כן יותר ויותר אנשים אומרים רק טיוטה ,כנארה זה מה שיהיה.

פורסם

טויוטה זה נהדר

אבל למה וויתרת כה מהר על הפוזה

רשמת שהפוזה חשובה לך ואחרי כמה תגובות הוספת שהגרמנית יקרה לך לאחזקה

ואז גם שירבבת שהתקציב לא כזה חשוב

אז שורה תחתונה נמליץ לך על כל דבר העיקר שנמליץ.

אז כהמלצה ראשונה אני ממליץ על טויוטה מכל סוג. אתה בטוח תהנה.

כהמלצת פוזה אני ממליץ לך על מרצדס קופה cls גג נפתח זה יעלה שנת 2001 ככה פחות מ190K ויתן אחלה פוזה

כהמלצת פוזה ריאלית בהתחשב במידותיך המכובדות הייתי הולך על אמריקאית כמו ביואיק ככה בסבבה שמחיר המשומשות שלהן ממש ברצפה ואם אתה נוסע הרבה הנוחות שלהן בשמיים עם אחלה קרוז קונטרול, אתה יכול בהחלט גם למצוא וולוו S80 או S60 במחיר מציאה (משומשת)

בהצלחה עם הפוזה

או שתעשה כמוני ותשאר עם קורולה :)

איש חכם אמר : "אני לא עשיר כדי לקנות משהו זול"...

• תוכן חדש...