Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי תודה רבה לכל מי שעזר לי פה וגם טלפונית שהיתייעצתי איתו ואני מקווה שבהקדם האפשרי אגש למכון הזרקת דלק לתיקון הבעיה,אבל עלתה היום בדעתי אפשרות נוספת שאני רוצה את חוות דעתכם לגבי האפשרות שאולי בעבר הרכב עבר שיפוץ ראש מנוע ואולי הורידו יותר מידי מהראש מנוע ואז נוצר קומפרסיה גבוהה,ולכן נוצרים צילצולים כי הקומפרסיה לא תקינה זאת אפשרות שעברה במוחי ולכן אני משתף אתכם בזה כדי שתגידו לי אים יש איזשהו סיכוי לאפשרות כזאת.תודה וחג שמח לכולם :-P

imprza new age

פורסם

יש לבדוק קומפרסיה במנוע, שאינה גבוהה מידי, בכל אופן, אם יש מצוקת דלק, בספק אם זו הבעיה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה רבה לך על העזרה וההכוונה אבל איך בודקים קומפרסיה במנוע אני לא מעוניין לגרום נזק גם לכיס שלי וגם לרכב.

imprza new age

פורסם

מוציאים את הפלגים, מנתקים את ההצתה, מחברים שעון קומפרסיה ייעודי לכל צלנדר בתורו, מצערת פתוחה, סטרטר, ובודקים לאן מטפסת המחט בשעון.

חיים יוד יוכל לבצע את הבדיקה הזו, היא קלה מהירה, נגישה לכל איש מקצוע, לאיש דיאגנוסטיקה בפרט.

אני מניח שחיפוש תחת "קומפרסיה" יעלה תשובות רבות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...