Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה.

אני מעוניין לקנות שמה מגברים לסאב וופר CVR קיקר

ולמורל טמפו

והבן אדם שמביא לי אותם אז הוא היה חי שם הרבה מאוד שנים ועכשיו הוא חוזר לישראל לתמיד

אז הבנתי שמותר להביא עד 200$ השאלה אם מותר לו לעבור זאת?

ואם לא אז אשמח להמלצות של מגברים שתי ערוצים או 4 עד 200$ שיספק 120 RMS לערוץ

ומונו בלוק עד 200$ שיספק בשתי האום בסיביבות 500RMS

ויביאו שתי אנשים,כל אחד במועד אחר יגיע

ובבקשה תענו לי על השאלה שמעלי,

אם אפשר של קיקר

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

אם הוא חיי שם מספר שנים אז ייתכן שהוא מוגדר כתושב חוזר, אם זה המצב אתה גם יכול להביא איתך מכולה:).

כי לתושב חוזר יש זכויות על הבאת ציוד אודיו ללא מיסים.

under construction..

פורסם

מעל 5 שנים זה נחשב תושב חוזר.

האם הוא מביא איתו מכולה של כל הציוד שלו לארץ או שהוא חוזר כתייר עם זוג מזוודות ומשקפי שמש?

אם הוא מגיע בטיסה ומביא איתו את המגבר במזוודה, אז הפטור ממיסים הוא עד 200$(זה לסך כל המוצרים)

under construction..

פורסם

הפתור הוא עד 250 דולר לסך כל המוצרים ובמחיר הזה בארה"ב אפשר למצוא אחלה מגברים שעולים פה בארץ כפול עם לא יותר.

פורסם

עד 250$ לכלל מוצרי החשמל והאלקטרוניקה שאתה מביא איתך בין עם זה ביד בתיק הגב או במזוודה אתה פתור ממס לסוגיו.

המגבר שלי הגיע במזוודה מארה"ב ולא שילמתי עליו מס או מכס.

פורסם

אתה לא צריך להיות תושב חוזר בשביל להיות פתור ממס ומכס על מוצרי חשמל ואלקטרוניקה שאתה מביא איתך מחו"ל עד 250$ סה"כ,כל טיול והכי קצר לחו"ל מאפשר לך את זה.

פורסם

רגע רגע רגע שאני יבין

250$ לכל אזרח?לא ניראה לי אתה בטוח בזה?

חברים בפורום. אנא עזרה

200$ או 250?

BMW Z4 2008 ידנית!:twisted:

מאפס למאה בחמש שניות

פורסם

הפטור לאדם הנכנס בשערי ישראל בין אם בטיסה או בין אם דרך הים הוא 200$ .

250 $ כבר לא פטור.

הנה ציטוט מתוך "המדריך לתשלום מכס לנוסע השב מחו"ל" של רשות המיסים:

חפצים אישיים הפטורים ממסים בכניסה לישראל

דרך המסלול הירוק הינך רשאי לעבור כשאתה נושא עמך רק חפצים מהסוגים ובכמויות המפורטים בזה:

1. הלבשה, הנעלה וצורכי טואלט אישיים - מהסוגים ובכמויות שנהוג להביאם כמטען-יד של נוסע.
  2. משקאות ויינות: משקה חריף עד 1 ליטר, ויין עד 2 ליטר - לכל נכנס מגיל 17.
  3. תמרוקים כוהליים, עד 1/4 ליטר - לכל נכנס.
  4. טבק על כל צורותיו, במשקל שאינו עולה על 250 גרם - לכל נכנס מגיל 17.
  5. חפצים אחרים שלא פורטו לעיל, שהבאת אתך בכניסתך לשימושך העצמי או כמתנה לאדם אחר, שערכם אינו עולה על $200 - לכל נכנס מגיל שנתיים ומעלה.
    במסגרת סכום זה ניתן להביא סוגי מזון שמשקלם הכולל הוא עד 3 ק"ג, בתנאי שמשקלו של כל סוג מזון לא יעלה על 1 ק"ג.
    (בעניין פריטים, שייבואם אסור, ראה להלן).

הפטור הוא אישי לכל נכנס, ולכן אין לצרף זכויות של מספר נכנסים ולקבל פטור לגבי חפץ, שערכו מעל $200.

אם ערכו של חפץ מיובא עולה על $200, לא ניתן לקבל פטור על $200 ולשלם מסים על ההפרש, אלא הנכנס יחוייב בתשלום המסים על ערכו המלא של חפץ כאמור.

לתשומת ליבך:

אם הבאת עימך מוצר בפטור ממסים, ומסיבה כלשהי תיאלץ לייצאו חזרה לחו"ל ולקבל במקומו מוצר חדש, גם אם ההחלפה הינה במסגרת האחריות וללא תשלום, יהיה עליך לשלם את מלוא המסים החלים ביבוא המוצר החדש.

מי שרוצה לקרוא עוד מוזמן לעשות זאת באתר רשות המיסים:

http://www.mof.gov.il/taxes/

under construction..

• תוכן חדש...