Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני איזה שבועיים שאלתי פה מה מידת הרמקולים (על הדשבורד) בברלינגו וענו לי 6.5", וכך קניתי רמקולים 6.5" ב-200 ש"ח.

היום הרמקולים הגיעו ולאחר שברב טיפשותי לא מדדתי את הרמקולים הנוכחים הסתבר לי שלמעשה הרמקולים קטנים בהרבה מה-6.5". ישר הסתכלתי על המנואל (שוב, אני כזה אידיוט) וההתברר שאכן הרמקלים בדשבורד הינם 100 מ"מ (4"), אך בנוסף כתוב כי יש בדלתות אפשרות לרמקולים 165 מ"מ (6.5"?).

עכשיו הדילמה היא ברורה למדי:

1. להחליף את הרמקולים ברמקולים 4" הנחותים יותר (או שאני טועה?)

2. ללכת למוסך ולבקש שיבצעו לי התקנה של הרמקולים בדלתות

3. אופציה אחרת?

תודה מראש, עומר.

פורסם

1. רמקולים במידה 6.5 עדיפים מרמקולים במידה 4.

2. אם אתה רוצה לשים רמקולים בדלת וחסל, החלף אותם.

3. אם אתה רוצה רמקולים עדיפים, קח בחשבון שהתקנת רמקולים במידה 6.5 במקום 4, תדרוש שינוי/הגבהות, בתקציב נוסף.

4. 165ממ=6.5"

5. מוסך לא מבצע התקנות של רמקולים, אלא מחליף רצועת טיימינג לדוגמה, כשם שמתקין מקצועי לא מחליף שמן מנוע או קלאץ' אלא מתאים לך התקנת רמקולים כמו שצריך, לדוגמה.

פורסם

לפי מה שהבנתי (ממכם) רמקולים בדשבורד יפיקו צליל יותר טוב מאשר רמקולים בדלת, מה גם שאם אני אחליט

להתקין את הרמקולים בדלת הרמקולים המעפנים של הדשבורד ישארו בלית ברירה.

כך שללא ספק האופציה העדיפה עליי היא לשים את הרמקולים בדשבורד.

כמה צריך לעלות העניין של הגבהה מעץ?

עריכה: shorlakk -

2. לא הבנתי את התחביר של המשפט הזה

5. האם מוסך מורשה של סיטרואן לא יכול להריכב לי רמקולים (ככה היה כתוב בחוברת)?

והאם מישהו פה יודע על מתקין מקצועי ממולץ מאיזור עפולה-נצרת?

פורסם

סורי, אולי משפט 2 באמת זקוק לשיפוץ..

התכוונתי, שבהנחה ואתה מעוניין אך ורק להרכיב רמקולים תואמים למיפתחים סטנדרטיים, מבלי להיכנס להתאמות ושיפצורים, החלף את הרמקולים ה6.5 שקיבלת בטעות ואינם תואמים, ל4 סטנדרטיים וזהו.

להרכיב סתם רמקולים בצורה פשוטה, אתה גם יכול בבית. אין צורך ללכת למוסך, והמוסך יכול לעשות את זה, כשם שהוא יכול גם לנקות את האוטו אחרי טיפול. התכוונתי, שלצורך התקנה מקצועית, דוגמת התאמות ושיפצורים, יש צורך לגשת למתקין מקצועי.

ישנם המלצות חמות בפורום על חבר הפורום "יחיאל", מתקין מקצועי ואמין, בדיוק באיזור שלך.

צור איתו קשר, לשם ייעוץ וקבלת אינפורמציה נוספת.

בהצלחה!

• תוכן חדש...