Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסר לי גז במזגן(אלכס אוריגינל 205)

הוא מקרר אך לא משהו.

מצב זה קבוע כבר חודש כך אולי ניתן להוסיף גז בלבד או שצריך לבצע ווקום ומילוי מלא ולא רק הוספה?

אני שואל כי רק הוספת גז זולה משמעותיתי מהאופציה השניה.

אולי זה כל מה שאני צריך?

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

וואקום עושים רק אם אין גז בכלל עקב נזילה, בכדי לספוח את כל הלחות שבמערכת, אם יש גז אך לא במידה מספקת יש להוסיף בלבד, וזה עולה בערך 120 ש"ח, תבקש גם מהמזגניסט להוסיף לך זרחן כדי שאם הגז יתנדף שוב אז שתדע מאיפה הנזילה, ולא תצטרך לשלם שוב על הוספת גז .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ok תודה

רק בשביל הידע והפיקוח שלי.

כמה הוא צריך להוסיף?

לאיזה לחץ צריך להגיע בשעון?

והאם נכון שייש להוסיף כאשר המגזן עובד והמדחס בפעולה(לא בהשהייה)?

כי הייכן שהוא קראתי שמוסיפים כאשר המערכת כבויה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

גז ממלאים כאשר הרכב מןנע והמזגן עובד, אבל שוב, אל תתן לו לדחוך לך גז על ההתחלה, תבדוק את הצינורות מזגן אם יש עלהם

חומר שמנוני

אם הצינורות של המיזוג קרים (זו אינדיקציה לא כל כך יעילה, כי אם הוא מקרר אז הצירנורת יהיו קרים,).

תנסה לבדוק אם יש לך תריס שחוסם מעבר אוויר קר וחם, אם הוא מתפקד כמו שצריך, תפעיל איוורור כשהתריס במצב קור, ותראה אם נכנס אוויר חם, תעשה את זה אחר הצהריים או לפנות ערב שנעים בחוץ.

בכל מקרה כשהמזגניסט יחבר שעון לחצים הוא יוכל להגיד לך בוודאות אבל הלחצים משתנים מרכב לרכב (זה מה שאמרו כאן בפורום) , אבל בכל מקרה אל תתן לו לעבוד עליך , הוא יוסיף גז וישטוף את הראדיאטור במים ויגיד לךף הינה המזגן מקרר, שבפועל אחרי שהמים יתייבשו תרד עוצמת הקירור.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

נבדק,התריס תקין

המזגן הינו מזגן אוניברסלי של אלכס אוריגינל.

כך שאני מניח שייש כמות ידוע למישהו כאן כמה לחץ צריך להיות במערכת.

בכל מקרה שהמזגניסט יחבר שעון לחצים הוא ידע.

אני גם רוצה לדעת מהו מצב תקין שאליו יש לשאוף.

מהו הערך שאני צריך לראות על השעון ואיזה מהשעונים,יש 2.

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

התופעה המתוארת יכולה להיות ממצב לא תקין של המערכת צריך לדעת איזה סוג של גז יש במזגן הרכב שלך האם גז ישן R12 או סוג הגז החדש משנת 1993 R134A ,אם גז ישן אין בעייה להוסיף ,אם גז חדש חייבים להוציא {הגז מורכב ממיקס של כמה סוגים של גז ואין אפשרות לדעת מה חסר ברכבך } את מה שיש במערכת רצוי אפילו לבצע שטיפת מערכת כולל החלפת שסתום התפשטות או שסתום רישתית , במהלך שנות העבודה של המזגן ברכב הגז משנה את התכונות וגם השמן במערכת משנה את תכונות העבודה ובדיוק כמו שעושים טיפול למנוע הרכב רצוי לבצע גם טיפול תחזוקתי למערכת המיזוג פנה לטכנאי שמכיר את המערכת ברכבך או פנה ישירות ליצרן המערכת לבריר תחנת שירות קרובה לאזור מגורייך

בהצלחה .

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
חסר לי גז במזגן(אלכס אוריגינל 205)

הוא מקרר אך לא משהו.

מצב זה קבוע כבר חודש כך אולי ניתן להוסיף גז בלבד או שצריך לבצע ווקום ומילוי מלא ולא רק הוספה?

אני שואל כי רק הוספת גז זולה משמעותיתי מהאופציה השניה.

אולי זה כל מה שאני צריך?

תודה

בדוק פילטר אויר של המזגן עם הפילטר סתום זה משפיע אל תפקוד המזגן.

יש מיבש למזגן ?(במנוע)יש חלונית כאשר לא רואים כלום בחלונית בזמן עבודה לא חסר גז.

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...