Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג הפלאפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני חושב על לעשות שדרוג מציבקי פיקי למשו חדש יותר ומתקדם יותר.

אני לא מעוניין באינטרנט של הדור השלישי אלה רק בפלא עם מצלמה ונגן מוסיקה טובים.

עכשיו השאלה היא האם אני חייב לשלם לאורנג' על האינטרנט של הדור השלישי או לפי החוק

החדש המחיר נשאר אותו מחיר אבל אני לא משלם על האינטרנט... כי לפי מה שהבנתי שבמידה והם

באמת מוכרים בלי האינטרנט הם מעלים את המחיר!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אם אתה קונה מכשיר דור שלישי, אתה משלם 20 ש"ח לחודש קבוע, בלי קשר למחיר המכשיר.

אני קניתי בחנות פרטית נוקיה 5310.

פלאפון דק מאוד, נגן מוזיקה טוב (עם מקשים יעודיים לנגן) ומצלמה סבירה.

אני מאוד מאוד נהנה ממנו, באמת אחלה פלאפון.

הוא נקנה לפני כמעט חודש ב887 ש"ח, בלי התחייבות לאורנג' ותשלום חודשי.

התחייבות לחברת הסלולר שווה רק במקרה שאתה מדבר מעל 200 ש"ח בחודש (באורנג'), כי אתה מקבל החזר כספי על חלק מהמכשירים.

הנה תמונה של המכשיר שאני קניתי:

03_Nokia_5310_XpressMusic.jpg

בהצלחה (:

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

אם אתה קונה מכשיר במחיר מלא ללא מבצע והתחייבות, אתה לא מחוייב לשלם על האינטרנט, הבעיה היא שבשביל לקחת מכשיר מסובסד, אחד מהתנאים זה לשלם 20 ש"ח בחודש על האינטרנט.

פה זה כבר הבחירה שלך

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבנתי אותכם

פשוט המחירים בחנויות הפרטיות דיי גבוה

אבל מצד שני אני לא צריך את האינטרנט הזה שלהם ב-20 שקל.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

הגיע אלי הביתה נציג של פלאפון והציע 2 מכשירים, מוטורולה V9 וסאמסונג R500 (פשוט יחסית), 250 דק' דיבר לכל מכשיר (ביחד 500 דק') ב-130 ש"ח לחודש. אחרי שהדקות נגמרות כל דקת שיחה 58 אג'.

אני ברשת אורנג', התקשרתי אליהם וההצעה הכי טובה שלהם היא 200 דקות ב-109 ש"ח :?

בכל מקרה, לדעתי דווקא שווה לקנות מכשיר לא באחת הרשתות, המחירים זולים יותר ואין שום התחייבות.

פורסם

זולים בוודאות, אלה אם כן מקבלים החזרים על המכשיר אם מדברים הרבה.

למשל N73, מכשיר כבר די ישן, עולה באורנג' 59 ש"ח לחודש כול 36 משמע, 2124 ש"ח, בחנות באינטרנט ניתן לקנות את אותו מכשיר ב-800 ש"ח פחות.

פורסם

לרוב המבצעים היום הם סיבסוד מלא או חלקי של המכשיר בתנאי התחייבות וכ"ו ככה שלמי שמדבר את הדקות הדרושות כדי לקבל החזר על המכשיר זה משתלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם אתה קונה מכשיר דור שלישי, אתה משלם 20 ש"ח לחודש קבוע, בלי קשר למחיר המכשיר.

אני קניתי בחנות פרטית נוקיה 5310.

פלאפון דק מאוד, נגן מוזיקה טוב (עם מקשים יעודיים לנגן) ומצלמה סבירה.

אני מאוד מאוד נהנה ממנו, באמת אחלה פלאפון.

הוא נקנה לפני כמעט חודש ב887 ש"ח, בלי התחייבות לאורנג' ותשלום חודשי.

התחייבות לחברת הסלולר שווה רק במקרה שאתה מדבר מעל 200 ש"ח בחודש (באורנג'), כי אתה מקבל החזר כספי על חלק מהמכשירים.

בהצלחה (:

האם במכשיר שלך, ניתן לחבר אוזניות סטריאופוניות (בלוטוס)?

פורסם

המחיר של נוקיה N73 לפי זאפ הוא בין 1150-1850 שקל

לי הציעו לקנות יד שנייה אותו במחיר שאמרת...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

לרוב בחנויות פרטיות המחירים יותר זולים מהרשתות הסלולריות. זה יוצא משתלם כאשר אתה מדבר מעל סכום מסויים, ואז יש החזר מסויים על המכשיר. אבל בכל מקרה אם אתה קונה מכשיר דור שלישי אתה משלם 20 ש"ח לחודש, שזה 720 ש"ח ל3 שנים בהן אתה מחוייב לאורנג'. בחנות פרטית אתה יכול לקנות מכשיר חדש באותו מחיר בלי ההתחייבות (ויש מגוון מאוד רחב של מכשירים).

אני עשיתי את הבחירה שלי, ואני מרוצה.

Black Joker, כן אפשרי בהחלט. אני שומע באוטו מוזיקה מהפלאפון דרך הדיבורית בלוטוס. כמו כן יש יציאה במכשיר שמתאימה לכל אוזניות.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

יש לך את החנות שמע-פון שנמצאת מתחת לבורסה ברמת גן אני קניתי משם הרבה מכשירים והוא בין הזולים בארץ , אני אישית קניתי נוקיה 6300 ב- 800 שקל והוא פלאפון מעולה , גם בלי התחייבות באורנג' ובלי כלום .

קישור : www.gsmpro.co.il

פורסם

להתרחק מאריקסון C702,קניתי לפני חודש והוא לא מפסיק לעשות בעיות.:-(

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...