Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :-)

יש ברשותי 2 מחשבים משומשים שסתם תופסים לי מקום בבית ואין לי בהם צורך,לכן חשבתי למכור אותם האם יש חנויות באזור המרכז שקונות מחשבים משומשים? :roll:

תודה :wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הכל תלוי ממחיר. מחשב חדש אפשר לקנות ב-1000ש"ח. אין שום סיבה לבקש על פנטיום 2-3 מצוי יותר מ-100-150ש"ח.

פנטיום 4 עם כל התוספות, מחיר סביר בישבילו לא יותר מ-300ש"ח. ביד 2 נאי רואה אנשים שחושבים שיש להם אוצר ביד ומוכרים פנטיום 4 במחיר לא ריאלי של 600-800ש"ח, ויש כאלה שמגזימים אפילו יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חשבת על האפשרות של תרומת המחשבים לילדים נזקקים ?

הרי התמורה הכספית ממחשב משומש תהיה קטנה בהרבה מהתמורה לנשמה , לא כך ?

פורסם
חשבת על האפשרות של תרומת המחשבים לילדים נזקקים ?

הרי התמורה הכספית ממחשב משומש תהיה קטנה בהרבה מהתמורה לנשמה , לא כך ?

מזה ניסיון להעמיד אותו במצב לא נעים? :-)

תגיד איזה מפרט מחשב יש לך, אולי כדאי למכור אותו לפירוקיית מחשב :roll:

S2000

פורסם

אין לי בעיה לתרום את הזוג מחשבים האלו,הבעיה שחסר להם כרטיסי זיכרון לכן גם לא יודע איזה מעבד יש לכול מחשב לא יודע אם ירצו את זה.

פורסם

אשמח לשמוע אילו חלקים יש לך.

אני מעוניין להרכיב מחשב ואם יש לך משהו מעניין אשמח לרכוש ממך אותו במחיר הוגן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
עכשיו הצלחת לבלבל אותי:

אתה לא בטוח שיירצו לקחת את המחשב בחינם אבל מנסה למכור אותו בתשלום? :shock:

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון :-) התכוונתי,שבטח הם ירצו מחשב שכולל הכול ולמחשבים האלו חסר רק כרטיס זיכרון כדי שיפעלו ויריצו XP לזה התכוונתי,קאררה צפה לה"פ :wink:

פורסם

רוצה רעיון יצירתי? תפרק את המחשב ותנסה למכור את החלקים בebay למעט המארז.

בטוח יהיהו אנשים שיצטרכו חלקים למחשבים ישנים.

S2000

פורסם

היי רנו, אם תרצה שאבוא ואפטור אותך מעונשם של אלה אגיע בחפץ לב, חלקים יש לי מספיק כדי להתאים משהו ולהפעיל אותם,

אני מפעיל משחטת מחשבים קטנה בזמני הפנוי (שלא קיים) :roll::twisted:. כמה אתה רוצה עבורם?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מזה ניסיון להעמיד אותו במצב לא נעים?

יכול להיות שהוא פשוט לא חשב על זה. הרוב המכריע של האנשים פשוט לא חושבים על זה ולא מודעים לאפשרות ולכן ההערה שנוסחה בצורה מנומסת ועניינית היא בהחלט במקום.

אין לי בעיה לתרום את הזוג מחשבים האלו,הבעיה שחסר להם כרטיסי זיכרון לכן גם לא יודע איזה מעבד יש לכול מחשב לא יודע אם ירצו את זה.

אם תגיד איזה זכרונות הוא צריך אז אולי יחד עם עוד חברים בפורום אפשר להשלים אותו ולתרום (במידה ואתה מעוניין כמובן).

לפני כמה שנים מישהו כאן העלה הודעה על חלקי מחשב ואני בדיוק באותה התקופה חיפשתי מחשב עבור ילד נכה ממשפחה חסרת אמצעים שזה הולך להיות הבידור היחיד שלו. אז אביב הרים את הכפפה וארגן מחשב שהפך ילד מסכן לילד מאושר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם תגיד איזה זכרונות הוא צריך אז אולי יחד עם עוד חברים בפורום אפשר להשלים אותו ולתרום (במידה ואתה מעוניין כמובן).

+1

אשמח לנסות לעזור.

• תוכן חדש...