Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שבועיים האחרונים אני מתחיל לראות תופעה מדאיגה של העלמות מים ממיכל העיבוי בקצב איטי ומעצבן משהו כמו חצי סנטימטר בשבוע.לא מצאתי סימנים של נזילות על הרצפה,מים בשמן,ואין סימנים של נזילות מפקק מיכל העיבוי(הפקק אטום).

1.האם כדאי לי לגשת מיידית למוסך בכדי שיאבחן לי את הבעיה(בדיקת לחץ) או להמתין להתגברות הנזילה?-(הערכה שלי אומרת שיהיה קשה מאוד לאבחן נזילה קטנה כזאת).

2.האם כדאי לאמץ יותר את הרכב?(מה שיכול לזרז את קצב הנזילה ובכך להקל על מציאת מקור הנזילה).

הרכב הוא איביזה טורבו 01.

תודה לעוזרים

turboy

פורסם

בדרך כלל איבוד מים בצורה שתיארתה נובעת מהחיבורים של אחד הצינורות. תעבור על כל החיבורים של הצינורות של המים. רדיאטור, משאבת מים, מנוע, מנוע צעדים, בית פילטר שמן, מיכל עיבוי. וכו' אם אתה משתמש בנוזל קירור אתה אמור לראות סימנים בצבע ירוק באיזור הנזילה. ברוב המיקרים פשוט לחזק את הבאנד.

פורסם
בדרך כלל איבוד מים בצורה שתיארתה נובעת מהחיבורים של אחד הצינורות. תעבור על כל החיבורים של הצינורות של המים. רדיאטור, משאבת מים, מנוע, מנוע צעדים, בית פילטר שמן, מיכל עיבוי. וכו' אם אתה משתמש בנוזל קירור אתה אמור לראות סימנים בצבע ירוק באיזור הנזילה. ברוב המיקרים פשוט לחזק את הבאנד.

צודק ומחזק

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בקצרה:לפני חודש הבחנתי בהעלמות של מים במיכל העיבוי(טיפה מתחת למינימום) הוספתי מים עד למקסימום והיום אחרי חודש שוב מפלס המים הגיע למינימום(בהדרגה כמובן קצב של חצי סנטימטר בשבוע).

היום בבוקר כשבאתי להוסיף נוזל/מים במיכל העיבוי שיחררתי את הפקק(כאשר המנוע היה קר) והמים קפצו בבת אחת מקו המינימום לקו המקסימום,סגרתי חזרה את הפקק והם נשארו במקסימום.

מה יכולה להיות הסיבה שהמים קפצו?

אגב לפני חודש(שהוספתי לראשונה מים) הם לא קפצו.

אין סימנים לשמן במים או מים בשמן,והמנוע לא מתחמם.

turboy

• ספונסר פורום
פורסם

החבקים של צינורות המים ברכבי קבוצת VAG הינם

מסוג מתכת קפיצית שנפתחים בעזרת פלייר מיוחד ,ולכן אין

לך גם יכולת לחזק אותם והם גם לא נוזלים בדרך כלל ,

האפשרויות להעלמות נוזל ברכב הזה לפי הסדר הבא

1.צינורית המים ביציאה ממיכל העיבוי(בפיצול הפלסטיק)

2.אוגן המים(הפלנש)שמתחבר לראש המנוע בצידו הימני שאתה מול הרכב (מעל הגיר)

3.משאבת מים

4.מעל 120,000 קמ תיתכן גם נזילה ממקרן המים (הראדיאטור)

לגבי קפיצת המים מעלה ,התופעה הזאת טיבעית ונגרמת משאריות של לחץ

שנוצרות בעת התחממות המנוע .

אני מציע לך להכנס למוסך ולבצע בדיקת לחץ למערכת הקרור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
בקצרה:לפני חודש הבחנתי בהעלמות של מים במיכל העיבוי(טיפה מתחת למינימום) הוספתי מים עד למקסימום והיום אחרי חודש שוב מפלס המים הגיע למינימום(בהדרגה כמובן קצב של חצי סנטימטר בשבוע).

היום בבוקר כשבאתי להוסיף נוזל/מים במיכל העיבוי שיחררתי את הפקק(כאשר המנוע היה קר) והמים קפצו בבת אחת מקו המינימום לקו המקסימום (תקין),סגרתי חזרה את הפקק והם נשארו במקסימום.

מה יכולה להיות הסיבה שהמים קפצו? - בפעם הבאה סובב את הפקק באיטיות עד אשר הלחץ במערכת השתחרר ותמתין כ-10 שניות לפני פתיחה מלאה.

אגב לפני חודש(שהוספתי לראשונה מים) הם לא קפצו.

אין סימנים לשמן במים או מים בשמן,והמנוע לא מתחמם.

בהצלחה

איזה כייף לי :)

פורסם

אפשר גם לבצע בדיקה בלחץ לתוך מע' קרור כדי לגלות את מיקום הנזילה האפשרית.

כל מכון רדיאטורים ורוב המוסכים עושים את זה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...