Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

BURZUM: מה אתה רוצה להגיד בזה? שהמגן לא מגן? זה נכון שהוא לא יהיה אפקטיבי לנסיעת שטח, הייעוד שלו הוא הגנה ממדרכות וכו... עדיף שהפלסטיק יגע במרכה ולא הקארטר עצמו...

saar5555: יכול להיות שרק לי אין מזל, אבל בכל פעם שהיתי לוקח את האוטו מהם, תמיד היה חסר משהו.

דרך אגב מדובר באותו מוסך שפותח השרשור דיבר עליו...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לסיכום אני יכול להגיד לך שקרעו אותך במחיר.

המלצות להמשך קרא את האשכול והתגובות.

מרוב מכות בקרטר תושבות המנוע עלולות כם הן להפגע בשלב מסויים.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק. כמעט 38 אלף קילומטר. ושנתיים אצלי. וזה התקלה האמיתית הראשונה שאפשר להגיד שהיא בגללי.

ולא בלאי טבעי. ולגבי שחטו / קראו / גנבו. זה כבר בעיה שלי. אני הסכמתי לטיפול. בררתי מחירים. וזהו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
BURZUM: מה אתה רוצה להגיד בזה? שהמגן לא מגן? זה נכון שהוא לא יהיה אפקטיבי לנסיעת שטח, הייעוד שלו הוא הגנה ממדרכות וכו... עדיף שהפלסטיק יגע במרכה ולא הקארטר עצמו...

saar5555: יכול להיות שרק לי אין מזל, אבל בכל פעם שהיתי לוקח את האוטו מהם, תמיד היה חסר משהו.

דרך אגב מדובר באותו מוסך שפותח השרשור דיבר עליו...

המגן הזה מועיל רק בגלל הרעש שהוא משמיע כשהוא נתקל במכשול לפני שעושה זאת הקרטר. מכל בחינה אחרת הוא לא מענין. למיטב ידיעתי קיימים מגיני מתכת מסיביים שהם גם אפקטיביים, אולי בפורום VAG-CLUB יידעו איפה להשיגם.

פורסם
אני לא מרק, אז רמז בלבד : המוצא שלו ושל האוטו של מרק זהים.

כן הבנתי.

בתמונה: פרדיננד עם ידידים

HitlerPorscheVW1938.png

פורסם
לאספיר יש מגן גחון המותאם לבורה, אבל מחיר לא מופיע שמה.

מבחינת ייבוא, יש בעיקר שני מתחרים בתחום הזה:

1. דיזל-גיק עם ה-Panzer Skid Plate (עלות $275)

2. אבולושין עם ה-Atlas Skid Plate (גם $275)

מצטער על האיחור בתשובה, רק עכשיו שמתי לב לשרשור...

אני בניתי בעצמי, מאלומיניום שיהיה קל משקל, גמיש ומצד שני חזק .

040hz6.jpg

הציל אותי מספר פעמים-

img3078bs7.jpg

img3079fg9.jpg

img3083pi3.jpg

מקווה שעזרתי קצת במחשבה.

בברכה אסף.

פורסם

נראה שאין לך מגן תחתון, את זה שבתמונה (מקורי) הורדתי מבורה דיזל TDI. שנת 2000, שעברה טוטלוס ממכה מאחור.

החלק מפלדה לא כבדה.אם זה מתאים לך צור קשר.

דוד.

תמונה 008.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ראבק! זה נראה כמו מגן גחון של ג'יפ וכולה היה מורכב על פריווט. מפתיע אותי השרשור הזה, חבר'ה מה שנוסע כמו חוליגן ישלם על נזקים.

פורסם
ראבק! זה נראה כמו מגן גחון של ג'יפ וכולה היה מורכב על פריווט. מפתיע אותי השרשור הזה, חבר'ה מה שנוסע כמו חוליגן ישלם על נזקים.

זה נכון, אבל הקרטר של המנוע נמצא אצלי בדיוק ( ירדתי עכשיו לבדוק את זה ) 6 וחצי ס"מ מהרצפה, ולא אני לא נכנס לשטח, VW זה לא ג'פ אבל זה רכב עם קרטר עדין ונמוך מאד.

אגב בהתחלה הפרוייקט התחיל מרצון לשפר אווירודינמיות ( לבטל כמה ממערבולות הרוח שמצתברים מתחת לרכב, וכך לבטל קצת מהתנגדות הרכב עם הרוח במהירויות גבוהות ).

שבת שלום.

• תוכן חדש...