Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול לאימפרזה STI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה .. מחשב מנוע חדש, יכול להיות שיהיו תקלות מדי פעם, לא ?

העיקר שהסתדר..

מעניין רק, אם אלו שהלך להם מנוע, קיבלו מנוע חדש בחינם..

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ממתי חשבת שאתה חי בעולם מושלם? תזכיר לי איפה רשום שרכב מעל X אלף ש"ח חף מתקלות? הכי חשוב שבסובארו מודעים לבעיה, מודים בה, ויטפלו בה.

פורסם

ממה שאני הבנתי .

קימת בעיה בכל מנועי 2.5 ל בדגמי STI

כבר משנת 2006.

הבעיה בדגם החדש פשוט החריף!

לטובת היבואן הוא עומד מאחורי כל בעיות האחריות כמו שצריך .

מניסיון...

פורסם

אני לא חושב שזו בעיה, ההפך זה מצויין שהייצרן לא מסתיר שהוא עשה טעות ומתקן אותה!

כמו שVAG לדוגמה ברוב מקרים סירבו להודות שעשו טעות(כמה דוגמאות: חלונות נופלים, גיר מתפרק מדגם DUU שייוצר לפני 2001,בעיות במערכת ההיגוי ב TOUAREG שהמחיר שלו 400 אלף שקל וכו...).

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

גם לכלי הרכב היפאנים יש תקלות.

העניין הוא שמדובר במופע תקלות נמוך יחסית וכשכבר מופיעה תקלה אז היבואן משכיל לסגור אותה בשקט.

כך היה למשל עם מנועי הקורולה, מי שגולש בפורומים יודע שישנה בעיה. מי שהתקלה קרתה לו, ניגש למוסך, קיבל בחינם (ברוב המקרים) מנוע חדש והוא מרוצה מהשירות ומהרכב. היבואן הצליח לנטוע בו את ההרגשה שמדובר בתקלה סופר נדירה ולכן הוא איננו מחויב בעבור המנוע.

מי יבוא בטענות על טיפול כזה?

פורסם
ממה שאני הבנתי .

קימת בעיה בכל מנועי 2.5 ל בדגמי STI

כבר משנת 2006.

הבעיה בדגם החדש פשוט החריף!

לטובת היבואן הוא עומד מאחורי כל בעיות האחריות כמו שצריך .

מניסיון...

ממש לא מאמין.

הSTI המדוברת יוצרה עם מנוע ותיק ותוכנה ותיקה (מאז 2001).

בחיים לא שמעתי על STI שהלך לה מנוע בגלל הזרמת דלק ענייה בסל"ד גבוה.

לדעתי, בלוף.

הSTI החדשה יש הרבה סיכויים שזה נכון, משום שהתכונת ניהול חדשה (עלייה של 20 כ"ס בהשוואה לדגם הקודם, המנוע לא חדש לגמרי, זאת התוכנה לפי מיטב ידיעתי) אך המנוע מנוע דומה מאוד לקודם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אומנם עשו טעות אבל הם עומדים מאחוריה אז הכל בסדר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...