Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני מעוניין ללמוד במכללה בתחום המחשבים,הקטע הוא שאני לא יודע מה כדאי :?

חלק אמרו לי שכדאי שאני ילמד אבטחת מידע באינטרנט,חלק אמרו לי שאין עבודה בזה והמליצו לי על עיצוב אתרים.

בקיצור זה מבלבל מאד הדברים האלה ואני לא סגור מה אני רוצה.

אני מחפש לעבור משהו שיהיה לי עבודה וכסף טוב משהו שיהיה עתיד מבטיח.

לגבי בגרויות יש לי בעיה חסר לי כמה דברים ואני פשוט לא רוצה להשלים כי חבל על הזמן

אני כבר בן 26 ופשוט שהשתחרתי מהצבא עבדתי ולימודים לא היה בראש שלי,מה לעשות

אני יודע שעשיתי טעות וזה דבר שילווה אותי כל החיים אני פשוט מרגיש שאיחרתי את המועד בגיל הזה.

אבל בכל מקרה אני רוצה לחשוב חיובי ואולי אני יצליח להגיע רחוק איזה יום.

בכל מקרה אני יודע שיש מכללות שלא חייב בגרות ואפשר לעבור מבחנים אצלם.

מישהו מכיר מכללות טובות :?: ועל איזה תחום במחשבים כדאי ללכת :?:

תודה עופר.

פורסם

בכרמיאל אורט בראוידה הכי טובה.. אבל לא יודע לגבי תנאי קבלה...

לגבי המקצוע עצמו ... עצה אחת ... תלמד משהו שאתה אוהב... אם לא .. אז חבל לך על הזמן !

מה אתה אוהב תוכנה חומרה .. עיצוב .. מה שבא לך .. זה אפילו לא צריך להיות בענף המחשבים כי גם כך אין עבודה שם ( אני יודע מבוגרים בטכניון עם ממצועים של 85 אפילו)

כך שזה לא יהיה קל .

תלמד את מה שאתה אוהב אם לא -- אז לא תצליח בלימודים וגם לא תעבוד במה שלמדת בסוף !

בהצלחה .

(אם אתה רוצה אינפורמציה לגבי הטכניון אשמח לעזור לך )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...