Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש ב110-120K

mikyl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הגיעה זמני להתחיל לחשוב על החלפת רכב. אני מחפש אוטו בתווך של +110-120K

הדרישות הן -

רכב באזור 1600 סמ"ק, נעים לנהיגה ונוח

עדיפות לסטיישן או 5 דלתות

אמין וחסכוני (דלק, ביטוח,טיפולים, תיקונים) אני עושה בערך 30000 בשנה, מתוכם 70-80% מחוץ לעיר

שמירת ערך

אמינות מאוד חשובה לי, בבקשה לא להציע UMI

פורסם

30000 בשנה, מתקרב למד היעילות של מנוע דיזל.

יש בהיצע את הI30 - רכב דיי טוב, חסכוני ואמין.

יש את הB3 - אמין כמו סובארו, מנוע 1500, לא צורך יותר מדי דלק, מראה ייחודי ותצורת האצ'בק. (משוחד :wink:)

יש את קיה סיד - רכב משובח בכל העולם.

אם אתה באמת לחוץ בעניין החסכון, שקול רכב סופר מיני (הונדה ג'אז ופאביה למיטב זכרוני הכי חסכוניות, 1-19 בערך. תקנו אותי אם אני טועה.)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
1 ל-19 אפילו ההייברידיות לא עושות :roll:

תתפלא, הג'אז של סבי עושה 1:17 משולב, אני לא אתפלא אם בבין עירוני 1:19 לא בר השגה..

ככה זה כשיש לך מנוע קטן וטוב, עם גיר 7 הילוכים (לא אמיתיים, אבל עדיין 7 :-P)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ממליץ בחום על המאגאן 1.5 טורבו דיזל, חסכוני מרווח נוח , עקב אכילס לכול רכב סולר - שמירת ערך.

תוכל לנטרל את מרבית השחיקה ברכישת רכב בן שנה- שנתים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אמינות מאוד חשובה לי, בבקשה לא להציע UMI

UMI מייצרים מכוניות? לא ידעתי. כבוד לתוצרת הישראלית :-P

בק"מ כזה אם תרצה חסכון בדלק - דיזל היא אפשרות מצוינת. המלצה שלי - יונדאי I30 דיזל. אני חושב שזה קצת מעל התקציב אבל ישתלם בהחלט לטווח הארוך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל תודה לכולם

UMI מייצרים מכוניות? לא ידעתי. כבוד לתוצרת הישראלית

כבוד מפוקפק :evil:

דיזל זה אופציה, אבל בחסכוני התכוונתי יותר לביקורי מוסך וביטוח.

רכב בן שנה/שנתיים גם באה בחשבון.

סטיישן/5 דלתות עדיף ורצוי אבל לא תנאי בל יעבור.

אז ישנם מועמדים נוספים?

• תוכן חדש...