Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer DEH-5000UB יש שני דגמים או מה? (תמונות בפנים.)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי סרטונים שלו ותמונות ומצאתי כמה סוגים ושניהם Pioneer DEH 5000UB

הרשאון זה :

DEH-P5000UB_main_hi.jpg

והשני זה :

DEH-P5000UB.jpg

איך זה יכול ליהיות!? תודה מראש למי שעוזר.

פורסם

יש למישהו מוסג אפה אפשר לרכוש את הדגם השני?! כי לא מצאתי אותו למכירה בחניות בארץ..

פורסם

אני חושב שקצת הוטעת בתמונות.

הפיוניר פרימייר נקרא DEH-P500UB והפיוניר הרגיל עונה לשם DEH-P5000UB ושניהם נראים אותו דבר למעט לוגו של PREMIER על המכשיר האמריקאי, תסתכלו כאן.

התמונה השנייה שצירפת היא לא של דגם ה 500 או ה 5000. זאת כנראה עריכה בפוטושופ :roll:

בכל מקרה, אני ממליץ להימנע מהבאת מכשיר מסדרת הפרימייר מאחר והוא מצריך כיול שלא תמיד אפשרי, וגם אם הוא אפשרי הוא לפעמים פוגע במס' פונקציות בהפעלת המכשיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת ממש לא עריכה בפוטו שופ ,וזה כן 5000 עשו אותו במיוחד ככה ליופי ..

ראה סרטון להוכחה

השאלה עכשיו אפה אפשרי לרכוש אחד כזה..

פורסם

שים לב לדגם.

אתה מדבר על DEH-5000UB שמסתבר שיש גם DEH-P5000UB וגם DEH-P500UB.

ה DEH-5000UB לא מופיע באתר העולמי של פיוניר, רק בפיוניר אירופה.

יכול להיות שה 5000 הוא דגם אירופאי עם RDS, ה P5000 הוא דגם אסיאתי וה P500 זה דגם אמריקאי. מי באמת נגד מי כמה ולמה - לעוזי רדיו הפתרונות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
פורסם

טוב עכשיו שהבהרנו שהוא אירופאי , יש למישהו מושג איכן אני יכול להשיג אותו?

ובשביל לא לפתוח סתם תרד חדש , אם אתם מכירים עוד רדי דיסקים בעלי RDS עד 1000 ש"ח

תציינו אותם כאן בקשה.

• תוכן חדש...