Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך השם הנזק הוא רכוש בלבד ואין נזק גופני.

מדובר ברכב הונדה אקורד שנת 94..אז ככה נכנסתי הבוקר לחניון של קניון מלחה הייתי עם משקפי שמש בתוך החניון ולא ראיתי עמוד ונכנסתי בו באמצע הרכב.הגשר נשבר ,הרדיאטור נכנס פנימה אולי קרה עוד כמה דברים אבל לא שראיתי..בקיצור גררנו את האוטו למוסך ושם אמרו לנו שהם יביאו לנו את האוטו עוד שבוע במצב מתוקן כולל פחחות וצבע כללי של האוטו.ב6000 שקל.

האם זה מחיר סביר והגיוני?

פורסם

לצערך,מה שבד"כ קורה הוא שכאשר הנזק הוא מקדימה רוב החלקים היקרים יושבים שם מנוע,גיר,חלקי חשמל,רדיאטור).

כמובן שזאת בלי לקחת בחשבון את פגיעת הפח (שיכולה להיות קשה גם קדימה וגם אחורה באותה מידה).

לדעתי,בלי תמונות קשה לעשות אומדן מסויים של הנזק ואם תפרט את ההצעה של המוסך שנראית מעט יקרה לגבי מה צריך להחליף ותעלה תמונה של הרכב יש כאלו שיוכלו מבין חברי הפורום לעזור או לכוונך למוסך זול יותר אם הרכב עדיין לא נכנס לעבודה.

בלי קשר כדאי לשאול את הפחח שאין פגיעת שילדה כתוצאה מהתאונה הלא ממש רצונית הזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכאן עולה, ש"הגרוע מכל" ,למזלך, לא קרה.

ברכות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מדובר ברכב הונדה אקורד שנת 94..אז ככה נכנסתי הבוקר לחניון של קניון מלחה הייתי עם משקפי שמש בתוך החניון ולא ראיתי עמוד ונכנסתי בו באמצע הרכב.הגשר נשבר ,הרדיאטור נכנס פנימה אולי קרה עוד כמה דברים אבל לא שראיתי..בקיצור גררנו את האוטו למוסך ושם אמרו לנו שהם יביאו לנו את האוטו עוד שבוע במצב מתוקן כולל פחחות וצבע כללי של האוטו.ב6000 שקל.

האם זה מחיר סביר והגיוני?

הגרוע מכל עוד לפניך, אם תמשיך לעשות שטויות בסגנון הזה. לנסוע עם משקפי שמש בחניון מקורה גובל בפשע.

אני אולי נשמע כמפריז, אבל כמו שלא ראית את העמוד, יכלת לא לראות את הילד הקטן שיכל היה להיות שם.

סע באחריות להבא. יצאת בזול.

לגבי הכסף - אני מבין שאין לך מקיף. אם פגיעה שלי ברכב ברמזור, שגרמה לי לאבד פנס קדמי ודרשה פחחות קלה, עלתה 4800 ש"ח (לפי השמאי) - אני מניח שהעלויות הגיוניות.

• תוכן חדש...