Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב משפחתי, עם מקום מאחור ובבגאז'.

אהבתי את המיצובישי לנסר החדשה.

אשמח להצעות חסכוניות יותר ורכבים טובים יותר בכלליות.

תודה!

פורסם

מגאן מאובזרת (לא גירסת הליסינג) היא אפשרות נאותה.

בהונדה סיוויק בגאז' קטן יחסית.

סקודה אוקטביה ופולקסווגן ג'טה בגירסת 1.6 (קצת כבדה)

רנו סניק בגירסת 1.6 אף היא אפשרות מעניינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הונדה סיויק יותר חיסכונית מלנסר אבל הבגאז' המצומצם מהווה בעיה למשפחה .

.אפשרות האחרת לרכב יותר חיסכוני, משמעותית- הונדה סיויק היברידי (כמובן, בתוספת התקציב).

האהבת את לנסר?

תערוך נסיעת מבחן על מיצובישי ותבדוק האם עוד אפשר לקבל את ההנחות שכתבתי עליהן כאן בתגובה 11.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני אציע את הרומסטר.

אימי קיבלה את שלה אתמול (סקאוט) ואכן נראה שעשינו את הבחירה הנכונה.

מרווחת יותר מכל משפחתית אחרת שבדקנו באופן משמעותי (מאחורה במיוחד), עם תא מטען ענק תרתי משמע. מאובזרת למשעי עם דברים כגון בקרת אקלים, בקרת שיוט, חיישן לחץ אויר בכל הגלגלים, ושאר הירקות הרגילים (6 כריות אויר, ESP וכו'). בנוסף, לרכב גיר עם 6 הילוכים, מה שאין בשאר המתחרות. מהנסיעות שלי ברכב עד כה, אני יכול להעיד שהתפעול נוח וחלק וחלוקת ההילוכים בהחלט תורמת לתאוצה ולתפקוד הכללי של הרכב.

כל זה במחיר של 120K.

!AWDSOME

פורסם

מצטרף להמלצה על הרומסטר סקאוט - גישה שונה ויחודית למשפחתית המשעממת.

היא מרווחת (בעיקר מאחורה), היא נוחה לדמי (למרות מידת הצמיגים החריגה יחסית - 205/45/16), תא המטען גדול ונוח להטענה, היא זריזה למדי והיא מאובזרת למדי.

גדעון, תתחדשו ותהנו - בחירה מדליקה :-P.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה של הסקודה רומסטר היא איכותית, מרווחת, נוחה, מפנקת ויש תמורה מצויינת למחיר וגם להיות קצת שונה מהעדר.

יניב

פורסם

גם אני נסעתי בסקודה רומסטר ואני יכול להגיד שאין מה להשוות אותה עם סיויק או עם לנסר החדשה מבחינת הביצועים, בידוד רעשים, נוחות המושבים (כאב גב אחרי חצי שעה) ומרחב לנוסעים מקדימה.

זה לא זה.

אולי תמורה למחיר היא טובה (דמוי מיניוואן) אבל סיויק ולנסר הן מליגה אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...