Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב בסביבות 60K כמובן מחפש אמינות ויחסית חסכונית

בישבילי חשוב רכב עם יכולות כביש טובות נוחות פנים לא חשובה כל כך יציבות על הכביש ויציבות בפניות

חשבתי על גולף 2.0 ליטר האם זה אוטו מומלץ האם ה1.8 GTI יותר חסכונית בגלל הטורבו

כמובן גם יפניות מתקבלות בברכה אבל קשה למצוא אימפרזה 2.0 שהיא לא טורבו ותחנת דלק אין לי עדיין

מחפש גיר ידני בלבד

תודה מראש על הגובות:-)

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

הכי עדיף לך גולף tdi 1.9 שנתון 2001 2002 ידנית היא חסכונית מאוד אבל אם אתה רוצה שהוא היה יפה הgti היא יותר חסכונית מה2000 בגלל הטורבו של מאמץ את המנוע

פורסם

תודה רבה על התגובות אני הולך לראות היום כמה 1.8 ן1.9

עם משהוא עוד יכול להמליץ על משהוא אני אשמח.

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

קודם כל, יש רק תגובה אחת. לא כמה. דבר שני - היא מטופשת להחריד ולכן אני לא מבין למה אתה מודה לו.

בוא ננסה להבין יותר טוב את הדרישות שלך - אתה רוצה רכב אמין וחסכוני ושגם יתנהג (יציבות וכדומה). כלומר אתה לא רוצה ממש רכב ספורטיבי כי ככל הנראה הוא יהיה פחות אמין או יותר יקר לתחזוקה מרכב רגיל. גולף GTI לא תהיה חסכונית וגם לך תדע אם היא תהיה אמינה (בתקציב הזה אתה מקבל רכב די ישן). גולף 2.0 ל' אולי יהיה קל יותר למצוא לא שחוטה ולכן הייתי ממליץ עליה יותר (היא גם תהיה חסכונית יותר ככל הנראה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בישבילי חשוב רכב עם יכולות כביש טובות נוחות פנים לא חשובה כל כך יציבות על הכביש ויציבות בפניות

אני עוד מנסה להבין למה התכוונת במשפט הזה :roll:

porsche 914,2.0,1970

פורסם

אמרתי לבחור תודה בגלל זה שהוא היגיב:-)

הייתה לי אימפרזה. מאוד אהבתי את הישיבה שלה על הכביש. אבל הנוחות שלה לא משהוא וזה לא הפריעה לי.

כמה ק"מ לליטר עושה 2.0? ידנית

איזה הנעה יש לה ואיך הברקסים? עם זה עוזר אני הולך להשקיעה על הצמיגים

50/205 15 או 16 הם לא הכי פוזה אבל יושבים טוב מאוד ולא עושים רעשים בפניות מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...