Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הבוקר שמעתי ברדיו האיזורי בעמקים שיש תערוכת רכב במקום הנ"ל. לפי הפרסומת ברדיו כל יבואן מציג את המכוניות ונותן מבצעים וכ' ללקוחות. מניסיון אישי פעם הצליחו להכניס מכוניות ממש לתוך הקניון, זה היה תצוגה של סובארו ושברולט.

האם מישהו שמע על הדבר הזה או היה ויכול לספר מה הולך שם והאם כדאי להגיע? לפי הפרסומת זה עד יום שבת כולל.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

יש גם לפחות פעם בשנה שמכניסים לשם מכוניות אספנות לתצוגה. וכן, הן נמצאות ממש בתוך הקניון בין החנויות בקומה הראשונה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אתה מאשר שיש שם תערוכה? האם של כל היצרנים באופן מוחלט? קשה לי להאמין שהצליחו להכניס כ"כ הרבה מכוניות למקום הזה. אולי רכב אחד מכל מותג?

פורסם

כדי להיות בטוח, יש לך אפשרות ליצור קשר עם הנהלת הקניון בשעות הבוקר המוקדמות, בזמן שהמשרדים מאויישים, ולשאול אותם לגבי הפעילויות שיש בקניון לאותו שבוע.

בדרך כלל מוציאים פרוספקטים ומחלקים אותם לתושבי המקום, בהם מציגים את הפעילויות של אותו שבוע בקניון.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לגבי התעורכה הנ"ל אינני יודע, אבל כמו שנהגת שודים אמרה אתה מוזמן ליצור קשר עם משרדי הקניון ולעדכננו:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אני נוסע לשם כרגע (טרום בכורה של הסרט של באטמן :twisted:) ואני אודיע יותר מאוחר.

תודה רבה, אני אחכה לעדכון :-)

מכל הסיפור הזה הצלחתי לאתר באינטרנט פרסומת אחת. נראה טוב מידי, אם זה נכון כדאי להתחיל לטעון את הסוללות במצלמה..

car_b.jpg

פורסם

אכן יש תערוכה שם.

יש כמה תמונות (אין לי זמן כרגע להעלות אותן).

הבעיה היא שכל הדגמים שיש שם הם אותם דגמים שיש בחניות בחוץ.

אני ראיתי:

דודג' ניטרו

דודג' ג'רני

הונדה סיביק

לנד רובר דיסקוברי

ריינג' רובר

סקודה פאביה

סקודה רומסטר

בקיצור:

יש פה בפורום תמונות יותר מרשימות.

פורסם

כרגע חזרתי מהגרנד, כלל לא שמעתי על התערוכה לפני,אבל ראיתי שם כמה מכוניות.

קודם כל תנמיך ציפיות, אין הרבה מכוניות, שמו להם כמה מכוניות בין החנויות בקומה הראשונה(וכמה רכבים של ג'יפ וסקודה בקומה השנייה,בקומה השלישית לא ביקרתי), ממה שזכור לי היו:

• פיאט גראנדה פונטו.
  • פיאט פאנדה.
  • הונדה ג'אז(דגם יוצא כמובן).
  • הונדה סיוויק הייבריד.
  • ג'יפ פאטריוט(ועוד כמה שלא ממש זוכר איזה דגמים).
  • סוזוקי SX4 (ייתכן שהייתה עוד נציגה מבית סוזוקי, פשוט נגעלתי מה SX4 והלכתי לצד השני).
  • סקודה פאביה שחורה עם גג לבן וגג נפתח.
  • סקודה רומסטר.
  • וכמובן סובארו B3, ניו פורסטר, וה B4 (שתמיד נמצאות שם ללא קשר "לתערוכה").

וזהו אני חושב, ליד כל יבואן היה נציג שהראה לאנשים את הרכבים, על הנחות לא ביררתי ולא שמעתי.

עריכה: הקדימו אותי בכמה דקות עד שכתבתי את ההודעה.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...