Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מנוע על בנזין, לא חשמלי.

הפכתי את יד 2, לא מצליח למצוא.

תגידו, אם אני קונה מנוע 50 סמ"ק של קטנוע? כמה סיפור זה להרכיב אותו? חייב גיר?

פורסם

אתה צריך להושיב אותו כמו שצריך...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנוע 50 סמ"ק של קטנוע יהיה הרבה יותר מסובך מאשר מה שאני הצעתי, מאחר והמנוע עובד על ווריאטור[ולך תחבר בין זה לבין הגלגל],

בכל מקרה, אם אתה מחפש אופניים, אלה יתאימו:

490050.jpg

----

Guest תמיר .א.
פורסם

יש לי מנוע מפורק מגנרטור דיי חדש, הגנרטור עבד חודשיים עד שהסליל נהרס, והסליל יקר אז זרקתי אותו והשארתי את המנוע בלבד,

מנוע של חרמש זה מנוע סלד גבוה עם מומנט ממש נמוך,

מכסחת דשא יתאים עם שינויים, אבל בכול מצב תצטרך לבנות מצמד, (מצמד של מדחס מזגן של רכב עם הרבה שמן יעשה את העבודה.

המנוע האידיאלי, של מסור עצים עם שרשרת, גם חזק גם מרעיש וגם עם קלאץ.

ד"א המנוע שלי כ2 כוחות סוס 63 סמ"ק קירור אוויר, 2 פעימות ממש חדש מפורק איפה שהוא במחסן, אם תרצה בעלות ידידותית :).

תמיר

פורסם

יש לכם איזה לינק שמבסס את מה שאתם אומרים על האפשרות להפעיל מנוע מכסחת בצורה זו?

מה עם מפלס השמן? שאיבת השמן? שימון ראש המנוע?( קרב' אפשרי להפוך לא בעיה )

Guest תמיר .א.
פורסם

מנסיון מנוע חשמלי 1400w-2000w של קלנועית של זקנים, 24v זה הרבה יותר חזק ממנוע מקביל (2 כוחות דלק) בגלל מומנט מקסימום כבר מ0 סל"ד.

הבעיה זה מצברים שירזיקו רק 4 שעות וכבדים לאלה. ולהטעין כול לילה.

בניתי קורקינט בעבר עם 3 מצברים מנוע חשמלי 2000w 2.5 כחות סוס, המנוע שקל 15 ק"ג הגוף עם המצברים עוד 70 ק"ג, והיה סוחב 2 אנשים ומגיע ל30 קמ"ש. אבל תווך נסיעה של 3 שעות - 4 שעות גג.

אחר כך היה ברשותי מנוע חזק יותר, של מכונית גולף חשמלית, 5000w, מומנט עצום, עבד על 12v והיה מרוקן מצבר בחצי שעה. אבל לא היה אפשר לעצור אותו, חייב ווסת זרם חשמלי לחבר אליו. אני חיברתי בעבר רק עם מתג, והתוצאה או עד הסוף כוח או כלום.

מנועים חשמליים הם רעים, אבל עד שלא ימצאו סוללות עם קיבלות מספיק גבוהה הם לא יעילים.

תמיר

Guest תמיר .א.
פורסם

הקלאץ של חרמש לא מתאים למכסחת דשא בגלל הבדלי סל"ד

ככול שאתה בסל"ד גבוה יותר הוא תפוס יותר חזק, ומנוע של חרמש מגיע ל17,000 סיבובים לדקה,

של מקסחת דשא כ3000-4000, לכן גם הוא לא יתפס טוב, וגם הוא לא בנוי למומנט גבוה כמו של מכסחת דשא, הוא בנוי למומנט נורא נמוך, אתה יכול להשים לב שאם תתפוס את הראש חיתוך של החרמש ותלחץ עד הסוף גז, אפשר לעצור את הסיבוב בקלות, אין מספיק מומנט אחיזה.

קלאץ קל לבנות זה שני גלגלי V עם רצועה, כמו גלגל של אלטרנטר רק 3 כאילו, שעוברת בינהם רצועה, והגלגל השלישי האמצעי נותן את המתיחה, אפשר לעשות את המתיחה קבועה ע"י קפיץ, ושחרור המתיחה על ידיד משיכה של הגלגל (י"ד ידית כמו של אופניים או רגלית) וזה בדיוק אותה פעולת ניתוק כמו של קלאץ של רכב, וגם עומד במומנט רב יותר ובשחיקה רבה יותר.

תמיר

• תוכן חדש...