Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה, זה לא ממש מעניין אותי אם יש לך את הכסף.

יש לך חוב למדינה (כלומר לכולנו) ואתה רוצה שנעזור לך להתחמק ממנו, ועוד חושב שיש לך הצדקה לזה (התאמצת 12 שנה).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מושיקו,אתה סגור עלך עצמך ש-1800 ש"ח הם על דמי שכלול ? זה נראה הזוי לחלוטין.

בכל מקרה לדעתי נסה ליצור קשר עם משרד החינוך -אתה דווקא קרוב לשם ואולי אפילו נסיעה לשם,תוך בזבוז של ביום עבודה ושיחה עם מישהו שם תעיר את המשרד הבעייתי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לי היה חוב קטן לביה"ס, לא לקחתי את תעודת הבגרות.

אחרי כ 10 שנים הייתי צריך כדי לבדוק מה המצב לקראת לימודים, צילצלתי לביה"ס, קבעתי פגישה עם האחראי על תעודות הבגרות וקיבלתי ממנו את התעודה ללא כל דרישה כספית.

..אין לי מאיפה לשלם לבית ספר 1,800 שקל אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה ולא נראה לי שעל ה12 שנים שעבדתי קשה בשביל להוציא תעודה אני גם יצטרך לשלם.

1800 ש"ח חוב נשמע לי קצת הזוי, שלי היה מאות בודדות של ש"חים.

בכל מקרה, 12 שנה עבדת קשה? גם אנחנו. אנחנו שילמנו בעבור הלימודים שלנו? גם אתה תשלם.

אתה לא יכול לפטור את עצמך מתשלומים כי עבדת קשה - באוניברסיטה או בכל לימודים גבוהים 'עובדים' בעבור התעודה הרבה יותר קשה, אז מה, לא משלמים?

בריאות לכולם!

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהשרשור ישן אבל זה קשור לבעיה שלי. אני רוצה לעשות רשיון נהיגה למונית ורכב ציבורי . (כיום יש לי רשיון נהיגה c1 עד 15 טון) לצערי עקב בעיות שהיו לי בזמנו אי שם בשנות ה 90 לא סיימתי י״ב עד הסוף . מסתבר לפי אתר משרד התחבורה שאחד הדרישות זה תעודת 8 שנות לימוד . לא מצאתי בשום מקום ובשום אתר כולל את זה של משרד החינוך כל איזכור לאישור כזה . מישהו יודע איך משיגים אישור כזה ? האם באמת צריך ? תודה לעוזרים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...