Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב אתם ממליצים לי בשביל נסיעות בתוך העיר?התקציב שלי עד 20 אלף ואני לא רוצה רכב עם יותר מדי בעיות.אין לי יותר מדי דרישות,רוצה רק רכב אמין(למחיר שאני משקיעה).המליצו לי על הדייהטסו,איזה שנה כדאי לי לחפש פחות או יותר ואיזה נפח מנוע גם.

תודה מראש..

פורסם

על איזה דייהטסו? שרייד או סיריון?

שימי לב שלסיריון בעלת מנוע 1000 סמ"ק יש בעיה קשה של שרידות.

אופציות עירוניות טובות בתקציב הנ"ל - סיריון 1300 (אם נכנס לתקציב), יונדאי אטוס, פורד פיאסטה, טיוטה סטארלט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא כתבת איזה גיר (ידני או אוטומטי).

אני מנחש שאוטומטי (נסיעות עירוניות).

דייהטסו שרייד מנוע 1300 אמין, חיסכוני אבל לא נוח (אם זה משנה לך).

הרכב הזה די מבוקש ולכן אם אתה מוצא שרייד שמורה, אל תתמעמע יותר מידי.

תבדוק כאן:

שרייד

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במחירים של הדלק כיום עדיף מוניות ואוטובוס.בטח ב20 אלף.אח"כ תשקיע יותר בטיפולים ותיקונים.יהיה יותר זול לקנות כל החופשי חודשי שקיים ולהיות מנוי של תחנת מוניות.

• תוכן חדש...