Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שאני צריך את המזגנים הכי חלשים שקיימים , כי החדר הוא מאוד קטן.

הקטע שאני לא מבין בזה , אני רואה בעיתון מזגנים ב1500 שקל , אבל בטח זה לא כולל משלוח והתקנה.

אני צריך חוות דעת ממכם על מזגנים זולים ואיכותיים לחדרים קטנים , כמה עלה לכם וכמה אתם ממליצים להשקיע.

תודה מראש.

פורסם

במזגנים הקטנים צריך הרבה מזל וקצת שכל.

רוב רובם של הקטנים מיוצרים בסין, יש טובים ויש פחות - ומאחר וזה כך, רוב רובם עושים את העבודה מבחינת יכולת קירור.

אם אתה מחפש שירות טוב אז סביר להניח שאלקטרה יספקו לך את השירות אבל שירות אינו ערובה למזגן "אמין" נטול תקלות.

על אותה הסקאלה תוכל למצוא אנשים מאוד מרוצים ממותגי "NO NAME" כאלה ואחרים. לי אישית היה ויש ניסיון טוב לאורך כמה שנים עם טורנדו (טורנדו מייבאת את המזגנים שלה מסין מהיצרן MIDEA ומוכרת אותם בשם "טורנדו" או "סאגה"), אותם המזגניסטים לא אוהבים מאחר והגישה לחלפים נעשית רק בחברה עצמה (בניגוד לאלקטרה שמפיצה את החלפים למזגנים שלה בכל מקום) ולכן זה פוגע להם בפרנסה - ומכאן גם המון הסתייגויות להמלצות על המגזנים שלהם. מזגניסט רגיל יוכל לתת טיפול מהיר למזגן של טורנדו רק אם מדובר בתקלה פשוטה יחסית (למשל התקנה של קבל התנעה או בעיות אחרות שלא קשורות לחלקים אלא להתקנה; כמו למשל גז שדולף מחיבור לקוי, בעיה בניקוז המים וכד').

בקיצור, הרבה "איכות" לא תקבל במחירים האלו אבל עם קצת מזל, בחירה טובה והתקנה טובה - לא צפויות בעיות מיוחדות.

בעניין מחירים, העזר באתר ZAP והיה קשוב למבצעים המתפרסמים בעיתון יום ו' שיש ברשתות "עשה זאת בעצמך" ומחסני חשמל מינהם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המחיר הכי טוב הוא המחיר הכי טוב שתימצא למזגן 1-1.25 כס כולל התקנה .

תכלס, לא ממש משנה מאיזה חברה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מנצל את השרשור בשביל לשאול אם עוד קיימים מזגני חלון.

יש לי מזגן חלון בחדר השינה כבר 13 שנה והוא עשה את עבודתו נאמנה, אבל קצת נחלש בשנה האחרונה.

לא בא לי להתחיל עוד פעם עם התקנות מסובכות ויקרות (את המדחס של המזגן לסלון שרכשנו לפני חודשיים היה צריך להביא לגג עם מנוף) ואני רוצה מזגן חלון שיבוא במקום הנוכחי.

פורסם

יש.

הם לא בהכרח זולים יותר.

בעיקר אפשר למצוא את הקטנים יותר שלרוב מוזמנים במכרזים לעסקאות סגורות (כמו לביתני מפעל הפיס), על הדרך הם מייצרים עוד קצת למגזר הפרטי.

בדוק באתר יד 2 - תגלה הפתעות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...