Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי ארץ המוצא של פורד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד כמה שידוע לי, פורד זו חברה אמריקאית.

פורד פוקוס החדשה מיוצרת בספרד.

זה אומר שפוקוס זה רכב אמריקאי שמיוצר בספרד או שפיספסתי משהו?

חוץ מזה, מאוד מפריע לי שהפוקוס החדשה בדגם 1.6 מגיעות ללא משענת יד בין המושבים הקדמיים. לעומת זאת בדגם 2.0 ליטר היא קיימת.

עדיין לא קיבלתי את הרכב, אבל כבר התחלתי לחפש איך אני משיג את משענת היד המקורית של פוקוס.

במוסך היבואן אמרו לי שהם לא מוכרים אותם בנפרד וגם אם כן, חייבים להחליף את כסא הנהג בשביל להתקין אותה.

האם זה נכון? האם יש פתרון אחר כך שזה יראה כמו מקורי ולא איזו תיבה ענקית גנרית שלא ממש מתאימה לרכב?

פורסם

חטיבת "פורד אירופה" הוקמה כמדומני בשנת 1937.

פורד מייצרים היום מכוניות במס' מדינות בעולם ולא רק בארה"ב ובספרד.

פורסם

נחדד קצת

פורד היא חברה אמריקאית במקור ,הרבה חברות מיצרות רכבים לא רק בארץ המקור ,ההבדל בפורד הוא שבמשך השנים הרכבים של פורד אירופה היו שונים לפעמים מאוד שונים מפורד אמריקה ,הרבה דגמים "מקבילים" וכדומה (עד כמה שטרנזיט ואקונוליין יכולים להיחשב מקבילים...)

יש לפורד אמריקה עוד הרבה דגמים חוץ מהמוסטנגים ,רק שרובם לא הגיע לארץ (אני לא יודע לגבי התפוצה שלהם באירופה).

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הכי פשוט, על פורד אפשר לקרוא כאן: http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Motor_Company

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

11866.jpg

הפורד 500 שבתמונה למשל, מיוצר רק בשביל השוק האמריקאי.

עד השנה שעברה ייצרו אותו בשיקגו תחת השם הזה, אבל מ2008 התחילו לייצא אותו למזרח התיכון.

בארה"ב החליפו לו את השם השנה לשם TAURUS, במקום הTAURUS הקודם.

זה רכב שסביר להניח שלא נראה כאן בארץ, אבל לא הייתי פוסל את האפשרות על הסף.

פורסם

ההבדל בין הפורדים האמריקאים לאירופיאים שהדגמים האמריקאים הם מתוכננים להיות גדולים, בהתאם לגודלם של האמריקאים.:-P

וזה באמת ככה שמים לב, כל המכוניות שמיוצרות בארה"ב כאלה.

פורסם

בדיוק!

זה מה שקורה כשחברה עושה סקר שוק טוב ויש לה אנתרופולוגים וסוציולוגים שעובדים בה בשביל להתאים את המוצר לארץ שבה הוא יימכר (ראה גם הונדה סיביק חדשה ואת המאזדה 3, שלשתיהן שינו את האורות במיוחד לשוק הישראלי. במדינות אחרות למאזדה יש אורות אחוריים אדומים מלאים, בעוד שכאן הם שקופים).

פורסם

אני לא חושב שהדגם הזה יגיע בגלל שאם תשימו לב הוא דומה יותר מידי למונדיאו הקודמת ,ולכן סביר להניח שהיא המקבילה באמריקה

פורסם
(ראה גם הונדה סיביק חדשה ואת המאזדה 3, שלשתיהן שינו את האורות במיוחד לשוק הישראלי. במדינות אחרות למאזדה יש אורות אחוריים אדומים מלאים, בעוד שכאן הם שקופים).

מאזדה 3 נמכרת בישראל בעיצוב זהה לאירופה ומדינות נוספות בעולם, כנ"ל הסיוויק. וזה כולל את יחידות התאורה.

פורסם
מאזדה 3 נמכרת בישראל בעיצוב זהה לאירופה ומדינות נוספות בעולם, כנ"ל הסיוויק. וזה כולל את יחידות התאורה.

דווקא בסיויק יחידות התאורה שונות, גם קידמי וגם אחורי.

ולדעתי האירופאי\יפני הרבה יותר יפה.

• תוכן חדש...