Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוא נגיד שאני רוצה משפחתית שאני אהנה בה לפעמים..איזו מבינהם מנצחת לדעתכם?

כמו שכבר אמרו לך כאן, אין קשר בין הנאה מנהיגה למהירות. אתה רוצה רכב שתוכל לנסוע איתו מהר בכבישים ולעשות פתיחות?

פורסם
כמו שכבר אמרו לך כאן, אין קשר בין הנאה מנהיגה למהירות. אתה רוצה רכב שתוכל לנסוע איתו מהר בכבישים ולעשות פתיחות?

כן, זו בדיוק הכוונה שלי.

פורסם
איביזה קופרה היא עולה כמעט כמו שאר המכוניות פה היא הכי ספורטיבית וחזקה וגם היא די מתאימה למשפחה (יש כסאות מאחורה וכל הדברים שצריך)

גם פאגאני זונדה מתאימה למשפחה (מצומצמת ביותר), אך כמו האיביזה גם היא (עדיין) לא בקבוצת רישוי 2.

פורסם

מניסיון של 7 שנים בזירת ה "ליסינג קאפ - גרופ 2", אני חושב שלמאזדה 3 שילדה והיגוי לא רעים בכלל (יחסית לקבוצה, כמובן).

106GTI - Deus ex machina

פורסם

אתה מודע לעובדה שאתה מדבר על רכבים במשקל 1,200 ק"ג פחות או יותר,

בעלי מנוע 1,600 סמ"ק, עם 100 וקצת כ"ס, תיבה אוטומטית, ויחסי העברה ארוכים במיוחד, כן ?

כל המכוניות שהוזכרו מאיצות בלמעלה מ- 11 שניות מאפס למאה, שזה אינו נתון מרשים בפני עצמו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
גם פאגאני זונדה מתאימה למשפחה (מצומצמת ביותר), אך כמו האיביזה גם היא (עדיין) לא בקבוצת רישוי 2.

זה כן בקבוצת רישוי 2 מתחיל מ90 אלף שקל לבסיסית רפרנס הקופרה עומדת על 143 אלף שקל.

בקבוצה 2 אפשר לקחת את הספורט 1.4 שהיא מכונית טובה מאוד.

S2000

פורסם

הבנתי אותכם. אבל שאלתי בכל זאת מה מהירות ההאצה של כל אחת מהמכוניות, הם הכלילו את כל המכוניות "כל המכוניות שהוזכרו מאיצות בלמעלה מ- 11 שניות מאפס למאה, שזה אינו נתון מרשים בפני עצמו".

אני מעוניין לדעת איזה מבינהם מאיצה באופן טוב יותר.זה כל מבוקשי.תודה מראש.

פורסם
אבל בכל זאת מי מבינהן מאיצה מהר יותר?

ואם אגיד לך שאחת מהן עושה את המיאוץ הקלאסי ב-12.3 שניות, אחרת ב-12.5 ושלישית ב-12.7 - זה ישנה משהו בבחירה שלך? אתה תבחר את המהירה ביותר? אתה מודע לכך שההפרשים האלו קטנים מאוד וחסרי כל משמעות בעולם האמיתי? (זה שמעבר למספרים)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...