Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקניתי קומפוננט,בא לי להחליף גם את האחוריים הישנים.האמת שלא הכי צריך,אבל אני רוצה להשלים את הסאונד בצורה יותר טובה.

איך הרמקולים האלה?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417684

והאם יש הבדל גדול באיכות שלהם בין אם הם מחוברים למגבר או לא?קראתי באחת התגובות(נדמה לי בזאפ)שדווקא מגבר הורס את הצליל שלהם.האומנם?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אתה מיתכוון לחבר אותם למגבר אם כן איזה?

איזה רמקולים יש לך עכשיו ?(6*9)

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

כן,יוחברו למגבר של SPL.השאלה שלי היא,האם לרמקולים הספציפים האלה,נהרס האייכות כשהם מחוברים למגבר ועדיף לחבר אותם לHU ואם זה כך,אז עדיף לחשוב על רמקולים אחרים.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אני לא יודע מאיפה הבאתה את השטות הזו

לרמקולים האלה אין שום בעיה להיות מחוברים למגבר אם לא תחבר אותם

למגבר אתה לא תנצל אותם כמו שצריך ,אלו רמקולים מצוינים עם סאנוד טוב.

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

• תוכן חדש...