Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרוקפורד מספק 50RMS לערוץ ב-4 אוהם, לכן הייתי מוריד אותו, ונשאר עם הJBL בלי לחשוב פעמיים.

ה-4200 גם טוב, אם הוא באותו מחיר של הJBL, ה-JBL עדיף.

זה נכון

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי באותה דילמה לפני חודשיים, כשחיפשתי מגבר 4 ערוצים פשוט וטוב.

לדעתי - ה JBL נותן את התמורה הכי טובה עד 1,000 ש"ח. חד וחלק.

(ושלא יובן לא נכון, אני לא אומר את זה כי אני מוכר אחד כזה, אלא כי הייתי בדיוק באותה סיטואציה).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הייתי באותה דילמה לפני חודשיים, כשחיפשתי מגבר 4 ערוצים פשוט וטוב.

לדעתי - ה JBL נותן את התמורה הכי טובה עד 1,000 ש"ח. חד וחלק.

(ושלא יובן לא נכון, אני לא אומר את זה כי אני מוכר אחד כזה, אלא כי הייתי בדיוק באותה סיטואציה).

איתמר.

אבל אין לי 1000 שקל , יש לי 500-600 גג.:?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

ציוד איכותי עולה כסף.

אם אתה לחוץ תקציבית - הלייטנינג לדעתי יתן את התמורה הטובה ביותר מכל מה שהצעת. סה"כ הוא היה "כוכב" פורום ולא זכור לי אנשים שדיווחו על תקלות מיוחדות. שווה לבצע חיפוש ולראות מה אומרים עליו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הלייטנינג מגבר טוב מאוד ביחס לתקציבו . לטעמי בתציב נמוך הוא אחת האופציות הטובות . אם מבחינת הספקים הוא מתאים למה שאתה צריך לא הייתי מהסס לקחת אותו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

היה לי נסיון עם הדגם של ה2004 שעולה סביב ה1000 והוא לא שווה את זה, לדעתי הוא דיי חלש ועפ"י הנסיון איתו והנתונים שקראתי על הJBL והמאק אודיו הם עדיפים בהרבה...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
היה לי נסיון עם הדגם של ה2004 שעולה סביב ה1000 והוא לא שווה את זה, לדעתי הוא דיי חלש ועפ"י הנסיון איתו והנתונים שקראתי על הJBL והמאק אודיו הם עדיפים בהרבה...

זה אותו מגבר? כי זה שציינתי לפני כמה הודעות מתומחר בכ1800 שח.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

לא יודע אם זה אותו מגבר, פשוט כתבתי את הניסיון שלי עם המגבר שרשמתי, הוא חלש חבל על הזמן, תמיד כשאני מכוון אלמנט אני שם עליו מולטימטר לראות שאני לא עובר את היכולות שלו וגם ככה כדי לקבל אינדיקציה על מגבר וההספקים בפועל, אצל חבר הוא מפעיל רק זוג 6X9 ו2 ערוצים ריקים (לא, הוא לא שמע על במה קדמית, סאב ואליפסות זה הכי אחי?!?!) הקנוודים ה6X9 מקבלים כ40RMS בקצת יותר מחצי גיין, נגיד שללא עיוות המגבר יגיע גג ל60-70 ליציאה, שלדעתי זה דיי חלש ובמחיר שלו יש מגברים יותר טובים, לגבי האח הגדול לא יצא לי לנסות אבל אשמח לשמוע אם תוכל לבדוק הספקים שלו בפועל...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא מתיימר להתמקצע בסטריאו לרכב , אוהב ששומעים טוב .

אני בסהכ רוצה להפעיל על המגבר את הHED וסט MTX ROAD THUNDER PRO .

לדעתכם המגבר לא יספק?

מה כן? הJBL?

פורסם

אני מבין שאתה מחפש מגבר 4 ערוצים ולא מונובלוק להרים סאב בלבד - אתה יכול לחסוך כאן ממערכת החשמל שלך ולקנות מונובלוק שהוא מגבר קלאס D בעוצמה של לא יותר מ250 RMS ולקנות עוד מגבר שני ערוצים פשוט יחסית בשביל להרים את הסט הקדמי - נכון, תצטרך להשקיע קצת יותר, אבל אתה תרוויח תוצאה יותר טובה מבחינת סאונד שהרי יש לך עכשיו שני ספקי כוח ואחד מהם ייעודי לסאב שלך והפרדת ערוצים פיזית, אמיתית.

להרים סאב של HED לא דרוש הרבה, 150 RMS ב4 אוהם יספיקו לך - אתה יכול לקנות את המונו של לייטנינג הקטן הפשוט והטוב.

אל תשכח שלייטנינג זה בתכלס רוקפורד (לדעתי, טובים יותר). והוא נופל לך כאן לתקציב לדעתי של עד 750 ש"ח.

ואם תהיה מוכן להשקיע קצת יותר בקטע הזה, אז למצוא מגבר שני ערוצים סביר זה ממש קלי קלות.

מציע לך לחשוב על ציוד יד שניה בחום.

האפשרות השניה למגבר 4 ערוצים תהיה ללכת על הJBL.

דרך אגב - המונו בחתימה שלי הוא מונו פשוט אבל הוא עושה עבודה נהדרת - גם מומלץ בחום.

יש הרבה ביקורות לא אוהדות על JBL בפורום הזה, אני דווקא, מכל הציוד שיש לי עד היום, הכי נהנה מהמותגים שרשום עליהם JBL, אינפיניטי לאורך זמן והציוד שלהם מעולם לא אכזב אותי מבחינת סאונד, אמינות, כוח.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איך המגברים של קראנץ'?

היום קיבלתי הצעה לאחד כזה חדש (דגם 1800.4) עם זוג טוויטרים של אלמני (או משהו כזה)וקיט התקנה (די מעאפן) ב1000 שח.

איך המגבר?

• תוכן חדש...