Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות להכנס לחנות אפל בארה"ב עם כרטיס אשראי בינלאומי ולקנות את המחשב ב-12 תשלומים ?

המחשב עולה כ-1300 דולר ובביקור הבא שלי בארה"ב אני שוקל בכובד ראש לקנות אותו.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

זה מאוד תלוי בחברת כרטיס האשראי שלך והבנק בו מנוהל החשבון שלך.

בד"כ - לא. חיובי בכרטיס אשראי אפילו לא מחכים לסוף החודש אלה יורדים מיידית (עניין של 3-4 ימים) מהחשבון.

אבל, יש חברות שנותנות אפשרות לפרוס תשלומים מחו"ל, תאריכי חיוב דחויים וכו'.

תצטרך לבדוק את הנושא עם הבנק שלך ועם חברת כרטיסי האשראי שלך.

(אם אתה בבנק לאומי, ויש לך כרטיס של לאומי-קארד, פעם הייתה קיימת האפשרות)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בנק הפועלים. מאסטרקארד קורפורט גולד.

אז עדיף לי לשלם במזומן ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

מזומן שטרות או מזומן תשלום אחד בכ"א?

ובכל מקרה - תתקשר קודם ל"ישראכרט" לברר לגבי אפשרויות רכישה בתשלומים בחו"ל, ובמידה ולא יעזרו לך - תפנה לסניף הבנק שלך.

יכול להיות שגם שם קיימת האפשרות הזאת (אחרי הכל, שוק תחרותי, כולם מעתיקים מכולם).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

72 שקל, וריבית שמתווספת לפי הסכום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וכנראה גם דמי מצליח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תפסיקו להגזים , יצא לי כבר לעשות את החלוקה בשיטה הזאת והעמלה והכל היתה כ50 ש"ח (+ העמלה על החלוקה + ריבית)

סכום סביר ביותר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...