Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל ההתקנה כלומר כולל כבלים, התקנת מגבר, רדיו דיסק וכו'?

אם כן אז התקציב לא גבוה ולא יאפשר בניה. הייתי הולך אפילו על סט זול יותר ומקציב חלק גבוה יותר לבניית פוד מפיברגלאס בדלת שיכיל רמקול 6.5" וקונה למשל מורל דוטק שעולים בערך 1100 ש"ח. השאלה היא גם כמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב ואם אתה רוצה להשקיע בו בבנייה. ניתן לבנות משהו יפה שיראה כמו מקורי בכ1400 ש"ח אני מאמין (רק הפודים לרמקולים).

הרמקולים 4" היחידים ששמעתי הם ההייבריד (היחידים ששווים אזכור), ולמען האמת זכור לי שדי נהנתי מהם אך זה היה כבר ממזמן אז אני לא יכול להתחייב עליהם. היו כמובן מחסור במידבאס אבל הוא היה לדעתי נסבל ביותר.

פורסם

שאלה לא קשורה -

איל, לדעתך מה הסיכוי לבן אדם ללא כל נסיון בעבודה עם פודים (חוץ מבניית שרפרף בכיתה ח')

לבנות משהו שיראה "decent"?

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם

דודו - אתה מדבר על בניה מפיבר ?

אם כן , כל בן אדם שיש לו ידיים טובות ( לא חייב להיות אומן) יכול ליצור דברים מפיבר.

מה רק שזה דורש הדרכה באיך ליצור את התבניות , איך להניח את הבדים ( את הפיבר והדבק - בדרך כלל אפוקסי או פוליאסטר ) איזה תערובות ליצור בדבקים ואיך להפריד את התבנית מהמוצר בסופו של דבר. בכל מקרה אם אתה מעוניין לעשות משהו בתחום אני ישמח לעזור לך , יש לי המון ניסיון בעבודות כאלה ( לא מתחום האודיו).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הצדק עם עופר. אני למשל לא בניתי אף פעם דבר כזה אבל ראיתי כבר פרוייקטים של אנשים שניסו (לאחר מחקר באינטרנט) ויצאו להם דברים יפים. כמובן שיש כאן גם עניין של כשרון. תוכל לראות בהודעה הדביקה שבראש הפורום קישורים לעבודות פיבר.

• תוכן חדש...