Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני שאני הולך לבצע התקנה אצלי (בקרוב מאד) רציתי לשמוע מכם חברים יקרים מה אתם אומרים:

HU כרגע יש לי איזה JVC DVD של חבר שהשבית אוטו ונתן לי. זה מחוץ לתקציב. אשמח לקבל המלצות גם על זה.

קומפוננט: בעיקרון חשבתי על הייבריד. שמעתי הייבריד בבמוו של חבר. אהבתי מאד. אבל ההתקנה שם כללה איטום מסיבי של הדלתות. ובגלל שאצלי בשלב זה (שישתנה מן הסתם..) לא נכנס איטום בתקציב נראה לי אלך על הדוטק (כי כמו שהבנתי מרבים וטובים כאן בפורום, הייבריד ללא איטום = נזם זהב באף חזיר). אגב, אני לא "נעול" על הדוטק. זה הכוון.

מגבר: יש כמה אופציות. או jl audio 450/4 בשביל הקומפוננט והסאב. או שני פוקאל סוליד, מונו ו2, אשמח לקבל המלצות נוספות. ובאופן כללי האם ומדוע עדיף מונו לסאב מאשר 4 ערוצים במגבר אחד.

סאב: jl 12w3v2 או Focal 27v2 או ג'נסיס אודיופיל. אשמח לקבל המלצות נוספות.

אני מכוון לSQ.

תקציב: בניית פודים לדלתות (חובה אצלי - אין מקום) + התקנה כולל חווט איכותי 3-4K(ללא איטום לצערי שבפחות מכ1.5-2K זה לא באמת איטום אלא סתם חרטא [מיועד לאלו המגיבים בסגנון "מה פתאום? ב600 שח אתה עושה יופי של איטום. אז זהו שלא..])

מה שמשאיר לי בעצם 6-7K לרכיבים.

קומפוננט: כ1.5K

מגבר/ים: כ3K

סאב: כ1.8K

התקנה: כ3.5K

סה"כ כ10000ש"ח.

אז מה אתם אומרים?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2Kעל פודים ו1.5 על התקנה וחווט.

בשלב זה כנראה שלא. מעדיף חדש, אלא אם כן תהיה הצעה ש"אי אפשר לסרב לה" וגם אז לא ברמקולים.

תודה.

פורסם

לפי דעתי אם אתה מחליט ללכת על מגבר אחד שירים לך את הסאב ואת הקומפוננטים ביחד עדיף לך את ה opus 150.4 הוא יעשה עבודה מעולה כמעט עם כל סאב שתחליט לקנות וכמובן שעם כל קומפוננטים ולדעתי הוא יותר טוב מה jl audio שרצית.

בקשר לקומפוננטים זה הכל שאלה של טעם אישי אין ספק שהדוטק הוא אפשרות מעולה אבל עוד פעם זה שאלה של טעם (אישית העדפתי את ה k2p אפילו יותר מהיבריד לכן הבאתי אותו).

בקשר לסאב, ה jl שציינת הוא מעולה תנסה אם יוצא לך לשמוע גם את האינפינטי קאפה פרפקט 6.1 גם מומלץ מאוד.

פורסם

לבקשתך:)

10K

רדיו דיסק יד עכשיו למכירה יד שנייה 9887 של אדם בשם יחיאל.

חדש חדש עולה 2850. אז נגיד 2200.

עוד 7800.

בניית פודים נראה לי המון2K טוויטרים אתה יכול להסתדר בלי פודים.

וופרים נראה לי הגיוני מחיר של 1K אם דורשים יותר דבר איתי בפרטי אני אבדוק ואולי יש לי מישהו שיעשה לך.

6800

איטום דלתות ועבודה, אין לי מושג, החומר לאיטום 2 דלתות הקיט כאילו עולה בסביבות 400 שקל.

עבודה לא ידוע אבל הציעו פה למישהו ב600 שקל איטום ועבודה ואמרו ששזה נמוך. אז ניקח את זה כ800.

6000 ש"ח.

מגבר אודיו סיסטם F4-600 זה מה שיש לי מגבר בהמה. יחזיק לך כל קומפוננט וסביר להניח שכל סאב שתרצה.

הנתונים שצריכים לעניין אותך:

4X150RMS ב4 אוהם.

2X460RMS ב4 אוהם גישור

ו-2X595RMS ב2 אוהם גישור.

זאת אומרת בסופו של דבר תקבל 2 ערוצים בהספק 150RMS לקומפוננט ו2 ערוצים מגושרים בהספק של עד 600RMS לסאב.

המחיר הוא 450 EURO ( המחיר בארץ הוא גם לפי הEURO) נגיד יורו 5.7 שקל זה יוצא לך 2565 שקל. אין יותר טוב מזה לפי דעתי במחיר.

4200 שקל לקומפוננט וסאב. תקציב מכובד מאוד.

אתה צריך לשמוע קומפוננטים בשביל לדעת מה אתה אוהב יותר ומה אתה אוהב פחות. שמעת מורל היבריד אצל חבר, אבל נחשפת לעוד קומפוננטים? של חברות כמו הרץ? פוקל? DLS?

בעיקרון? אני הייתי מרכיב סט מוופרים וקרוס של פוקאל K2P וטוויטר נגיד MT-22 שאהבת. הוופרים של פוקאל מאוד באסיים ופאנצ'ים. מנגנים מעולה. הטוויטרים שלהם אני פחות אוהב. אתה צריך לשמוע.

יש לך HERTZ SPACE שהטוויטר שלו מדהים. בסביבות 2.5K אתה יכול לשלב בין הוופרים של ההרץ אנרג'י שהם וופרים מעולים עם טוויטרים אחרים.

פה קשה לתת לך סתם המלצה זה מאוד תלוי בך מה אתה שומע? איזה צליל אתה אוהב? למה אתה מצפה מהמידבאס?

כנ"ל לגבי סאב. אם תתאמץ עוד ממש קצת אתה יכול לקבל סאב ברמת SQ גבוהה מאוד מדוייק מאוד ופאנצ'י מאוד, ID MAX.

אתה יכול לשמוע גם את כל החברות החדשות שהגיע לארץ הFI למיניהם בגירסאות ה10-12' שלהם.

תכוון קצת יותר.

בהצלחה, תהיה לך מערכת ברמה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר, תודה על ההשקעה. כל הכבוד.

לגבי הפוקל, לא אהבתי את הטוויטרים שלהם, וכן אהבתי את המידים. אכן זו אפשרות לשלב רכיבים, ולנסות להנות מהטוב בכל רכיב בנפרד.

ולמה אני מצפה מהמידבאס? שיהיה יותר מיד מאשר באס.. למרות שאני שומע הרבה מוסיקה שחורה אך לשם כך יש סאב. אני אוהב ורוצה לשמוע את הצלילים הבינוניים באיכות הטובה ביותר שהתקציב שלי יוכל לאפשר. לא אוהב טוויטרים צעקניים. אוהב גם רוק ורוצה לשמוע את הגיטרות כמו שצריך, כמעט לא שומע אלקטרוני, פה ושם.

מישהו הציע לי ID MAX משומש. מה שוויו בשוק?

צביקה.

פורסם

בכמה הציעו לך אותו משומש?

פוקאל ינגנו לך גם את המיד טוב מאוד ועם הרבה עוצמה. הK2P.

אולי בשביל מוסיקה שחורה לא כיוונו נכון. חשבתי שאתה יותר בקטע של איכות נטו.

אם אתה חובב שחורה ובאס צריך להשקיע במונו חזק ואולי סאב חזק( לא שהIDMAX פרייר)

אמיר

פורסם

אין צורך בסאב יותר חזק מIDMAX אם הוא יקח סאב יותר חזק (ולא נראה לי שהוא צריך כזה) הדרישות והעלויות עולות ואני לא רואה שיש לו כסף מיותר!

IBIZA 20vt

פורסם

הקטע הוא אולי באמת להוריד עלויות של קומפוננט לדוטק ב1100 שקל לסט

מגבר 2 ערוצים חלש יותר ומונו חזק.

אין גם צורך ברדיו דיסק כזה.

זה תלוי בו.

אמיר

פורסם

באלק איטום עולה 1100 שח ... וזה בערך סבבה לשני דלתות ועודף לאחורה קצת .

HU כמובן יד שניה .. 9887R , 9855R , ראיתי קלריון באתר יד 2 סדרה 9 ו8 במחירים טובים, PRS גם מתקבל על הדעת

עוד כ2K

לגביי הגברה אתה מכוון להגברה גבוהה כמובן שאתה יכול להתעלם מהצעות כגון אופוס או אודיו סיסטם .. הפוקל כמה דרגות מעל ... אבל יקר ... אתה קונה בחול ?

פורסם

מתן האודיו סיסטם יעלה על הציפיות כנראה.

ד"א בהשוואה של אודיוסיון עלה טוויטרים שלי והאודיוסיסטם על הטוויטרים. הסאונד המתקבל הוא 99% זהה.(לפי האוזן שלי)

אמיר

פורסם

כשאמרתי מוסיקה שחורה לא התכוונתי לראפ פרוע ומרעיד רחובות בבאסים. ראית גם במידבאסים אני לא אוהב יותר מדי את באסים הנמוכים. יותר היפהופ / סול, ובנוסף גאז ורוק. לא מחפש את הבאסים העוצמתיים. גם כשאני רוצה באסים חזקים אני רוצה אותם מדוייקים ופאנצ'יים. כן מכוון לאיכות נטו.

"באלק איטום עולה 1100 שח ... וזה בערך סבבה לשני דלתות ועודף לאחורה קצת ."

ועבודה לאיטום מקצועית ואיכותית עוד 1K? אז איטום יוצא לי 2K. נמתין עם זה? או שלרדת באיכות הרכיבים וללכת על איטום בכל מקרה?

לא, אני לא קונה בחו"ל. קיבלתי הצעה לסולידים של פוקל 1 ו2 ב2700. ה450/4 ב2850.

פורסם

קח אחורה את מה שאמרתי, אני דובק במה שאמרתי בהתחלה.

מגברים של פוקאל לא משחקים פה פונקציה בגלל העלות שלהם. ובתכלס? השינוי ממגבר טוב למגבר מעולה לא ישחק כן יותר מידי מבחינת סאונד.

האודיו חזק גם לערוץ וגם בגישור לסאב וזה יתרון בולט שלו. הוא בעל סאונד איכותי ויגביר קומפוננט וסאב בלי בעיה.

אם התקציב היה כפליים המגברים של פוקאל היו נכנסים פה.

מגבר 2 ערוצים של פוקאל עם מונו שלהם נפרד בשיא הקומבינות 5500 שקל. אין מה לדבר פה עליהם בייחוד שזה לא נראה לי שווה את הכסף.

אמיר

• תוכן חדש...