Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי פריז והתחממות באפלאוז 97 ידני 1600

zorgim
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אתמול נסעתי בלילה בכביש המהיר על 140 קמש ומד הטמפ הראה טמפרטורה תקינה כשהקו באמצע. כל הנסיעה הטמפרטורה הייתה תקינה.

לאחר הנסיעה כשהחנתי וכיביתי מנוע שמעתי רעש מוזר של מים מבעבעים מהמנוע, פתחתי מכסה וראיתי שמיכל העיבוי מלא הבנתי שזה צריך להיות ככה בגלל שהמים תופסים נפח. אבל הרעש לא הגיע ממיכל העיבוי אלא ממקום יותר נמוך קרוב למנוע מתחת לצידו הימיני כזכור לי... רעש של מים מבעבעים...

היום בבוקר אני פותח את המנוע רואה שיש מים במיכל עיבוי מתחת למינימום, כשהיה לי FULL אתמול... וברדיאטור היה חסר קצת מים... מה הסיבה להיעלמות המים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככל הנראה,בזהירות לפי תיאורך ככל הנראה מדובר במשאבת מים שהלכה לעולמה אבל יש לבדוק גם כיוונים נוספים: רדיאטור סתום,נזילות ככל שקיימות,תקינות טרמוסטט (לוודא שלא תפוס),פלאנ'ץ טרמוסטט.

הרכב הזה מאוד רגיש להתחממויות ובתור אחד שמחזיק אחד כזה עצה ידידותית:אל תמשיך לנסוע עם הרכב עד לפתרון הבעיה אם לא אתה עלול לשלם וביוקר רב עד למצב של החלפת מנוע.

כמו כן,יש למלא ברכב הזה רק נוזל קירור ייעודי ולא מי ברז.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי הנסיעה, לאחר כיבוי המנוע מיכל העיבוי היה מלא והמים לא יצאו מהצינור שיוצא מהמיכל מעליו, ובבוקר המים פשוט נעלמו ממיכל העיבוי וקצת מהרדיאטור, משאבת המים לא פעלה... ואם הייתה בה דליפה אז המים היו מתרוקנים מזמן כי הדבר הזה קרה לראשונה אחרי חודש של נסיעות.

אחרי הנסיעה ה"פרועה" זה קרה... יכול להיות שנפתך איזשהו חור בצינור הישן בגלל החום?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...